Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Miał ktoś taki problem, że nie dostawał w ogole maili od HB oprócz tych reklamowych? Potwierdzenie zakupu bundla, gift resender, przyjmowanie giftów nie działa, support nie odpisuje.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
gdzie takie info znajdujesz?
zawsze mnie zastanawia gdzie jest info o tym, kiedy rusza kolejny bundel, jeżeli aktualnie nie ma żadnego
@ AspenNr
nie mam zbyt długiej historii znajomości z HB, ale widywałem co jakiś czas takie "puste strony" jak teraz
nie jestem tylko powiem czy na tym głównym - miesięcznym czy na weeklym
zawsze mnie zastanawia gdzie jest info o tym, kiedy rusza kolejny bundel, jeżeli aktualnie nie ma żadnego
@ AspenNr
nie mam zbyt długiej historii znajomości z HB, ale widywałem co jakiś czas takie "puste strony" jak teraz
nie jestem tylko powiem czy na tym głównym - miesięcznym czy na weeklym
Ostatnio zmieniony 5 sty 2016, o 20:05 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Polecam co jakiś czas patrzeć na
https://www.facebook.com/humblebundle/
https://www.facebook.com/humblebundle/
- Kontakt:
jaka fala odpowiedzi "fejsbukowych" 
tak, faktem jest, że na fejsie nie byłem od ok 2 miechów ;P
jak ruszy sezon rowerowy i znowu zamiast na własnych stronach, organizatorzy imprez będą umieszczać info na fejsie, to znowu do niego wrócę

tak, faktem jest, że na fejsie nie byłem od ok 2 miechów ;P
jak ruszy sezon rowerowy i znowu zamiast na własnych stronach, organizatorzy imprez będą umieszczać info na fejsie, to znowu do niego wrócę

Po co mają wczucać normalne bundle podejrzewam że monthly bardziej im się opłaca
- Kontakt:
w jednym i drugim się zgadzam

w sumie, jak nie na humbla, to chyba się porwę na to jedno z dwu brakujących LEGO na gama-gama

- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Do tej pory zdublowane klucze do gier, które trafiały mi się w bundlach z Humbla, wrzucałem od razu w giftlinki.
Dzięki temu miałem pewność, że ich samemu nie zużyłem i docelowo mogły trafić na pchli targ.
W dniu dzisiejszym ktoś chciał ode mnie zakupić większą liczbę gier ze straganu.
Niestety okazało się, że 90% starych giftlinków z HB (gier których jeszcze nie rozdałem/odsprzedałem) jest ZUŻYTE!!!
Gift key already used!
Zdaża mi się czasem pomylić, nie odznaczyć sobie, że dany klucz/gift sprzedałem... ale tutaj chodzi o 90% gier !!!
Pragnę zauważyć, że na koncie HB mam włączone "Humble Bundle account protection" i za każdym razem przy próbie logowania z nowego IP dostaję stosowny monit i muszę wprowadzić kod. Zakładam więc, że nikt bezpośrednio na konto mi się nie włamał.
Podejrzewam, że HB mogło wygasić stare giftlinki, lub ktoś się do nich dobrał... Jeszcze do niedawna giftlinki 1,5 roczne działały bez problemu.
W każdym razie gry straciłem
Doradzam wszystkim, którzy trzymają gry w postaci giftlinków, aby wyciągali klucze, żeby nie spotkał ich mój los.
Czeka mnie napisanie długiego maila do supportu HB z pytaniem o wyjaśnienia.
Dzięki temu miałem pewność, że ich samemu nie zużyłem i docelowo mogły trafić na pchli targ.
W dniu dzisiejszym ktoś chciał ode mnie zakupić większą liczbę gier ze straganu.
Niestety okazało się, że 90% starych giftlinków z HB (gier których jeszcze nie rozdałem/odsprzedałem) jest ZUŻYTE!!!
Gift key already used!
Zdaża mi się czasem pomylić, nie odznaczyć sobie, że dany klucz/gift sprzedałem... ale tutaj chodzi o 90% gier !!!
Pragnę zauważyć, że na koncie HB mam włączone "Humble Bundle account protection" i za każdym razem przy próbie logowania z nowego IP dostaję stosowny monit i muszę wprowadzić kod. Zakładam więc, że nikt bezpośrednio na konto mi się nie włamał.
Podejrzewam, że HB mogło wygasić stare giftlinki, lub ktoś się do nich dobrał... Jeszcze do niedawna giftlinki 1,5 roczne działały bez problemu.
W każdym razie gry straciłem

Doradzam wszystkim, którzy trzymają gry w postaci giftlinków, aby wyciągali klucze, żeby nie spotkał ich mój los.
Czeka mnie napisanie długiego maila do supportu HB z pytaniem o wyjaśnienia.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Ja na całe szczęście nie trzymam nic w gifcie. Dziś wymieniłem się na gry i generowałem klucz z humbla ponad 2 minuty! Może coś u nich jakiś serwis serwerów or coś w ten deseń. Głowy nie dam, ale parę ostatnich gier, które poszły mi w giftlinkach pokazywalo jako nieużyte-> nie sprawdzałem, bo może kupujący trzymają je na odsprzedaż.