Gama-gama.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Mordor nadal jest i działa.. kupiony przed chwilą.. jakieś ~20 minut czekałem na autoryzację PayU (automatycznie odświeżana strona, wg translatora: "Numer zamówienia XXXX nie zostały jeszcze wypłacone. Gdy otrzymał kwoty zamówienie zostanie wyświetlona w historii zakupów"), ale jak tylko transakcja przeszła, klucz dostępny. Aktywacja bez problemu.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
A mi przy próbie zakupu LEGO Batmana 3 i Cienia Mordoru wyskakuje błąd:
"Wystąpił błąd płatności.
Spróbuj ponownie później
lub skontaktować się z technicznego wsparcia linii: 8 800 555-08-27."
I *zad* :/
Edycja:
Dobra, klikałem milion razy i udało mi się kupić
"Wystąpił błąd płatności.
Spróbuj ponownie później
lub skontaktować się z technicznego wsparcia linii: 8 800 555-08-27."
I *zad* :/
Edycja:
Dobra, klikałem milion razy i udało mi się kupić

Ostatnio zmieniony 4 sty 2016, o 20:41 przez Kelen, łącznie zmieniany 1 raz.
Pytanie do tych, którzy już dostali Mordor: jaką wersją przedstawia się przy aktywacji?
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Dopiero kilka dni temu dowiedziałem się o istnieniu tej strony, no i spóźniłem się z zakupem Stasis i Skyhill. No i tu pytanie do Łowców. Jak często można liczyć na takie promocje i czy jest szansa na promocję znów tych dwóch gier ?? Dzięki za odzew.