Gama-gama.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Wygląda na to, że (chyba) żadne Lego nie ma blokady - kupiłam i aktywowałam Harrego Pottera (obie części), Władcę Pierścieni i Star Wars. Typing of the Dead: Overkill Collection również działa bez najmniejszych problemów (choć to pewnie nie zainteresuje zbyt wielu osób;).
Kupiłem kiedyś 20 sztuk Fallouta NV, oczywiście na odsprzedaż. Niestety z 20 sztuk 5 było duplikatami, czyli aż 25%, więc też radzę kupować ostrożnie, bo mimo że support odpisuje po angielsku, to już instrukcję w razie jak otrzymać zwrot z tytułu duplikatów itp wysyłają po rosyjsku i trzeba męczyć się z translatorem.
Pozdrawiam i kupujcie z rozwagą.
Pozdrawiam i kupujcie z rozwagą.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Jeśli dobrze pamiętam - był już raz poruszany temat Shadow of Mordor z tego sklepu. Gra aktywowana i ukończona (jednak było to na sam koniec listopada. Od tamtej pory mogło się coś zmienić)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
http://gama-gama.ru/detail/antologiya_counterst/
Myślicie, że będzie dało radę to aktywować bez vpnów?
Na allegro nie znajdę, a na Steam trochę za drogo
Na steamdb znalazłem 4 wersje Antologii i żadna chyba nie ma locka.
Myślicie, że będzie dało radę to aktywować bez vpnów?
Na allegro nie znajdę, a na Steam trochę za drogo

Na steamdb znalazłem 4 wersje Antologii i żadna chyba nie ma locka.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
http://vps202375.ovh.net/STLOCKS/#singleItemLockResult strona mówi że Cień Mordoru nie ma Locka żadnego 

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Hmm, Shadow of Mordor pewnie bez locka jak to było wcześniej, ale mam pytanko. To będzie tylko język rosyjski czy jest szansa na polski? Czy może będzie też angielski i trzeba bawić się w spolszczenie lub zmiany w plikach?