Łowcy Gier - jak tu trafiliście?
Pierwszą styczność z ŁG miałem gdzieś około rok temu. Z tego co pamiętam to znajomy polecił mi to cudo, dzięki któremu kupiłem tyle gier (do tej pory jestem szczęśliwy z zakupu wszystkich Risenów z dlc za 20 parę złociszy
) 

- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Ja trafiłem na was zupełnie przypadkiem (tak dokładnie to wpisałem w google :"free steam key") w Grudniu 2013 roku.
Teraz prawie co 10 min odświeżam waszą stronę i szukam nowych przecen.
Teraz prawie co 10 min odświeżam waszą stronę i szukam nowych przecen.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Przypadkiem. Szukałem polskich odpowiedników segregatorów cen/treści o tematyce gier na steamie i najpierw znalazłem grupę, a później dopiero stronę. Po 2 latach lurkowania wykształciła się u mnie nieopisana umiejętność socjalna która mnie zmusiła do rejestracji. Już z nią nie walczę, poddałem się jej. Polecam!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Znajomy powiedział mi o tym serwisie, gdy szukałem promocji po różnych grupach na fb :p, nie wiedziałem że istnieje coś takiego, gdzie to wszystko jest tak ładnie wzięte w całość 

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Oczywiscie za sprawa FB, ktos udostepnil i pozytywnie zopiniowal.
Wbrew wszystkiemu dzis sila oddzialywania FB jest ogromna
sporo wieksza niz Tweeta czy INSta. Pewnie dolaczylbym duzo wczesniej, ale brak jakiejs duzej klarownej strony na FB mnie poczatkowo zniechecilo. Dzis odbiorca jest leniem lub jest zapracowany i jak cos nie poda mu sie na dloni, to sie czesto sam z siebie nie zakrzatnie by cos rozgryzc lub mu sie zwyczajnie nie chce, na czym oczywiscie, nie przecze, jest stratny. FB jednak daje wszystko kawa na lawe i jak cos sie polubi to to samo wciaz o sobie przypomina
Dzis odbiorca jest rozpieszczany na maxa, przez wszystkich, kazdy serwis tak dziala, kazdy mu matkuje, prowadzi za raczke i w zwiazku z tym odbiorca zatracil praktycznie umiejetnosci samodzielnego zdobywania potrzebnych informacji, taki jest znak czasow, niestety.
Wbrew wszystkiemu dzis sila oddzialywania FB jest ogromna

winny jest niejaki kazujaman