Gama-gama.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
tutaj jest cała lista promocji od Segi
http://gama-gama.ru/News/Details/?number=38858
dla mnie ciekawe Codemned..
http://gama-gama.ru/News/Details/?number=38858
dla mnie ciekawe Codemned..
Ktoś może kupił Lego Hobbit albo Lord of the Rings i może mi powiedzieć jaki dokładnie produkt się aktywuje?
I to samo pytanie o Wolfensteina Old Blood - wersja ROW jak w przypadku podstawki czy coś innego?
I to samo pytanie o Wolfensteina Old Blood - wersja ROW jak w przypadku podstawki czy coś innego?
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Binary Domain Collection oraz Alpha Protocol (jest język polski w opcjach Steam) kupione i aktywowane (tak, wiem, że były kiedyś w bundlach;). Klucze Steam, plus Alpha Protocol ma też opcję ściągnięcia plików instalacyjnych (DRM-free jak sądzę).
Chyba cały katalog Disneya to jedna międzynarodowa, globalna wersja. Wiele gier ma też polski język. Sam kupiłem LEGO Indiany, LEGO Piratów, Pure i Split/Second. Wszystkie bez problemów się aktywowały i z wyjątkiem Indian mają polski język.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 121 razy
- Kontakt: