119 PLN Destiny Taken King Media Markt!

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Promocja w Media Markt na grę Destiny Taken King Legendary Edition. Jedynie 119 zł za wersję na PS4 i Xbox One. Zamówione i odebrane w sklepie

https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra ... AixA8P8HAQ
Ci użytkownicy podziękowali muszon za ten post:
StayUpForever
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Tylko pamiętaj by cieszyć się w pełni z gry musisz mieć abonament gold lub ps+. W pudełku powinien być trial na jakiś czas. Chyba, że coś zmienili. Oczywiście dla graczy solo też jest jakiś tryb ale to jakby grać w borderlands czy CS-a samemu.
Awatar użytkownika
Łowca

Z nową konsolą dostałem 4 mies golda - w sam raz aby dostatecznie ograć ten tytuł
Awatar użytkownika
Łowca

Dziwie się, że jeszcze nikt nie wstawił tego na strone - pomimo mojego zgłoszenia. Cena znacząco odbiega od ceny rynkowej
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Wybacz muszon. Są święta, zorganizowałem wyjazd rodzinny i mam problemy z dostępem do komputera.

Wrzucę newsa teraz. Jak masz coś jeszcze fajnego, to nie zrażaj się i podsyłaj! ;)
ODPOWIEDZ