blokada regionalna na aktywację:
F1 2010
brak blokady:
Gothic Universe
Max Payne 3: The Complete Edition (jest to właściwie Max Payne 3 + Max Payne 3 - Rockstar Pass)
Sid Meier's Civilization V
Sid Meier's Civilization V: The Complete Edition
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Siemka. Chciałbym sobie kupić parę gierek po okazyjnej cenie na Nuuvem i w tym celu założyłem fejkowe konto PayPal na argentyński adres. Problem w tym, że nie mogę przesłać na nie środków. Wysyłam żądanie zapłaty z argentyńskiego na to właściwe konto, i gdy chce je zrealizować wyskakuje mi: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności. Ktoś się spotkał z czymś takim?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Jezeli posiadasz polski PayPal to prześlij z niego na argentyński.ShogunJestem pisze: Siemka. Chciałbym sobie kupić parę gierek po okazyjnej cenie na Nuuvem i w tym celu założyłem fejkowe konto PayPal na argentyński adres. Problem w tym, że nie mogę przesłać na nie środków. Wysyłam żądanie zapłaty z argentyńskiego na to właściwe konto, i gdy chce je zrealizować wyskakuje mi: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności. Ktoś się spotkał z czymś takim?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Kup przez vpn.
W czarny piątek south park można było kupić przez vpn z polskim pajpalem. Oczywiście zawsze mogło się coś zmienić.
Potwierdź to konto argentyńskie mailem, dodaj pytania zabezpieczające. Odpowiednie środki masz? Na argentyńskim ustaw sobie główną walutę złotówki. Musi przejść.ShogunJestem pisze: Siemka. Chciałbym sobie kupić parę gierek po okazyjnej cenie na Nuuvem i w tym celu założyłem fejkowe konto PayPal na argentyński adres. Problem w tym, że nie mogę przesłać na nie środków. Wysyłam żądanie zapłaty z argentyńskiego na to właściwe konto, i gdy chce je zrealizować wyskakuje mi: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności. Ktoś się spotkał z czymś takim?
Tak, posiadam polski PayPal, ale gdy chce przesłać pieniądze z niego na ten argentyński wyskakuje mi coś takiego: Przepraszamy, wystąpił problem. Spróbuj ponownie później. A czy do tego argentyńskiego konta powinienem mieć przypisane jakieś konto bankowe?
Konto mam potwierdzone mailem, dodałem oba pytania zabezpieczające, środki odpowiednie mam ( próbowałem różne kwoty oraz waluty) i dalej to samo...Potwierdź to konto argentyńskie mailem, dodaj pytania zabezpieczające. Odpowiednie środki masz? Na argentyńskim ustaw sobie główną walutę złotówki. Musi przejść.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Hola na Argentynę, polski Paypal (stan na 9.40 dnia dzisiejszego;)
Fahrenheit - Indigo Prophecy Remastered - nie można zakupić
L.A. Noire: The Complete Edition - nie można zakupić
Mars: War Logs - kupione i aktywowane
Highlands - kupione i aktywowane
Fahrenheit - Indigo Prophecy Remastered - nie można zakupić
L.A. Noire: The Complete Edition - nie można zakupić
Mars: War Logs - kupione i aktywowane
Highlands - kupione i aktywowane