http://www.muzeumpiernika.pl/
CD-Action - temat ogólny
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Gdyby ktoś szukał spolszczenia do Assassin's Creed: Liberation HD
http://www.playloc.pl/encyklopedia/assa ... ration-hd/
http://www.playloc.pl/encyklopedia/assa ... ration-hd/
Update: Odkryłem, że 0 to tak naprawdę O
Teraz mam inny problem. Dla starszego numeru nie pojawił się klucz do Raymana. Ktos wie co robic poza kontaktem z supportem?
Może mi ktoś wyjaśnić o co kaman z tymi kodami na kody.cdaction.pl ? Dostaję "Kod nieprawidłowy
Nie znaleziono wprowadzonego kodu. Upewnij się, że prawidłowo wpisałeś wszystkie znaki." Z ostatnim numerem jaki kupiłem miałem tak samo. Jestem pewien, że w jednym i drugim przypadku dobrze wpisałem.

Teraz mam inny problem. Dla starszego numeru nie pojawił się klucz do Raymana. Ktos wie co robic poza kontaktem z supportem?
Może mi ktoś wyjaśnić o co kaman z tymi kodami na kody.cdaction.pl ? Dostaję "Kod nieprawidłowy
Nie znaleziono wprowadzonego kodu. Upewnij się, że prawidłowo wpisałeś wszystkie znaki." Z ostatnim numerem jaki kupiłem miałem tak samo. Jestem pewien, że w jednym i drugim przypadku dobrze wpisałem.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A nie masz jakiegoś add blocka albo coś w tym stylu, ewentualnie inna przeglądarka? Mi kody przechodzą bez problemu.TwardkiSlovian pisze: Może mi ktoś wyjaśnić o co kaman z tymi kodami na kody.cdaction.pl ? Dostaję "Kod nieprawidłowy
Choć pamiętam, że nadruk do którejś gry z rok temu był strasznie dziwny. Była jakaś burza na forum, że klucze nie przechodzą. Mógłbym przysiąc, że było Y w kluczu. Okazało się, że poradzili by wklepywać ten symbol jako V. W życiu bym bez tego poprawnie klucza nie przepisał bo nawet przez myśl mi nie przyszło, że to ta litera sprawia problem. Osób zgłaszając problem był duży odsetek bo specjalnie zrobili o tym newsa na stronie z informacją do zainteresowanych.
Edit: A ten Rayman to nie drm-free czasem? Sam nie instalowałem ale nie ma na opakowaniu notki, że koniecznym jest posiadanie netu.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
A ten Rayman nie jest przypadkiem jakiś drmfree?TwardkiSlovian pisze: Update: Odkryłem, że 0 to tak naprawdę O![]()
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
CD-Action 02/2016
BONUSY
2. .................................................
1. Kod bonusowy o wartości 70 zł do Armored Warfare
PEŁNE WERSJE
2. ................................................. PL (Steam)
1. ................................................. ENG
BONUSY
2. .................................................
1. Kod bonusowy o wartości 70 zł do Armored Warfare
PEŁNE WERSJE
2. ................................................. PL (Steam)
1. ................................................. ENG