Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
DiRT Rally - da się z holą kupić i aktywować na steamie
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 29 razy
- Kontakt:
Nie da rady kupić, sprawdzają adres konta paypal. Chyba, że ktoś ma zweryfikowane konto magicznym sposobem z reddita, albo znajomego w Brazylii. Podobno nie ma locka, ale na 100% nie wiem, tyle udało mi się wyczytać na reddicie.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Rozumiem że aktywacja na Steam bez vpn?Jeżeli tak to może na święta będzie większa obniżka.
Jeżeli nie ma locka na aktywacje to mogę pomóc kupić jak Ty pomagasz na Amazon

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ponoć wystarczy zrobić konto paypal na argentyński adres i nuuvem przepuszcza.
https://www.reddit.com/r/GameDeals/comm ... ck/cxwis5j
- Kontakt:
Wyściskałbym Ciętaquito pisze: Ponoć wystarczy zrobić konto paypal na argentyński adres i nuuvem przepuszcza.

zastanawiałęm się czy tak nie zrobić ale czy pomysleliscie ze paypal moze wam zablokować wasze prawdziwe konto paypala? przeciez w sposob jawny łączycie przelewami konto prawdziwe z fakiem?
da sie kupic wiecej niz jedna kopie guilty gear na jedno konto paypal? tzn moze ktos mi kupic jak podesle kase?
da sie kupic wiecej niz jedna kopie guilty gear na jedno konto paypal? tzn moze ktos mi kupic jak podesle kase?
- Kontakt:
Ja przelewam z polskiego paypala na argentyński ,tylko że na polskim nie mam opcji wysyłaj dla rodziny i znajomych.Argentyński paypal mam na adres ,który jest w Argentynie.Teraz dlaczego paypal miałby mi zablokować prawdziwe konto?Szybciej paypal zablokuje konto jak będziesz płacił polskim PP przez VPN.kolo pisze: zastanawiałęm się czy tak nie zrobić ale czy pomysleliscie ze paypal moze wam zablokować wasze prawdziwe konto paypala? przeciez w sposob jawny łączycie przelewami konto prawdziwe z fakiem?
- Kontakt:
Z tego co widzę kopia na głowę. Ja zaryzykowałem, jak zamkną to trudno, jakoś to przeżyjękolo pisze: zastanawiałęm się czy tak nie zrobić ale czy pomysleliscie ze paypal moze wam zablokować wasze prawdziwe konto paypala? przeciez w sposob jawny łączycie przelewami konto prawdziwe z fakiem?

- Kontakt:
Ile dokładnie wyniosła Cie gra,z prowizjami i oczywiście w złotówkach?Ja zastanawiam się nad kupnem Dirty Rally ,ale spokojnie czekam na świąteczną wyprzedaż na Nuuvem.IFlame pisze:Wyściskałbym Ciętaquito pisze: Ponoć wystarczy zrobić konto paypal na argentyński adres i nuuvem przepuszcza.
https://www.reddit.com/r/GameDeals/comm ... ck/cxwis5jZadziałało. Co prawda jest mała prowizja, którą pobiera paypal za transfer między kontami ale udało się
Kupiłem Guilty Gear Xrd, gra nie ma blokady na aktywację, właśnie się ściąga.
- Kontakt:
Na rachunku z nuuvem mam 47,33 zł. Robiłem przelew między kontami w dwóch ratach, 45 zł i prowizja wyniosła 3,78, druga płatność 12 zł i 2 zł prowizji. Zostało mi 4,51 zł. Gdyby taki przelew zrobić jednorazowo to pewnie na około 53-54 złote.mariohyper pisze:Ile dokładnie wyniosła Cie gra,z prowizjami i oczywiście w złotówkach?Ja zastanawiam się nad kupnem Dirty Rally ,ale spokojnie czekam na świąteczną wyprzedaż na Nuuvem.IFlame pisze:Wyściskałbym Ciętaquito pisze: Ponoć wystarczy zrobić konto paypal na argentyński adres i nuuvem przepuszcza.
https://www.reddit.com/r/GameDeals/comm ... ck/cxwis5jZadziałało. Co prawda jest mała prowizja, którą pobiera paypal za transfer między kontami ale udało się
Kupiłem Guilty Gear Xrd, gra nie ma blokady na aktywację, właśnie się ściąga.