[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Teraz CS przypomina mi bardzo Unreal Tournament z włączonym modem insta gib: jeden strzał- jeden trup 

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Wczoraj w nocy wyszedł patch:
[MISC]
– Fixed exploits with the R8 Revolver, including being able to fire during freezetime or defusal, and the ability to hold the primary hammer back indefinitely.
– Fixed a disappearing smoke exploit.
– Fixed a timeouts-related exploit.
– Fixed competitive UI flickering at the end of rounds.
– Fixed a regression in logaddress_add to allow DNS hostname resolve.
– Fixed a rare game server crash after replay.
– R8 Revolver now correctly shows up in weapon_fire events.
– Added map mode to game stats integration.
Na nerfa R8 pewnie trzeba będzie trochę poczekać...
[MISC]
– Fixed exploits with the R8 Revolver, including being able to fire during freezetime or defusal, and the ability to hold the primary hammer back indefinitely.
– Fixed a disappearing smoke exploit.
– Fixed a timeouts-related exploit.
– Fixed competitive UI flickering at the end of rounds.
– Fixed a regression in logaddress_add to allow DNS hostname resolve.
– Fixed a rare game server crash after replay.
– R8 Revolver now correctly shows up in weapon_fire events.
– Added map mode to game stats integration.
Na nerfa R8 pewnie trzeba będzie trochę poczekać...
Jak to jest teraz z wymianami? Mam dodany do konta nr tel ale aplikacji nie posiadam bo nie mam fona z androidem tylko windows phone, czyli bez tego tokena moje wymiany beda wolniej dochodzic czy co bo nie rozumiem?
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Numer telefonu jest chyba stosowany gdy się logujesz na aplikację mobilną za pierwszym razem lub też jak włączasz token w tejże aplikacji mobilnej (i tu niezbyt pamiętam ale raczej druga opcja). Co za tym idzie - skoro nie masz telefonu z androidem to albo kombinujesz z Bluestackiem albo odpuszczasz sobie token mobilny i czekasz 3 dni z każdą wymianą (przynajmniej póki nie stworzą appki na Windows Phone'a).
Tak z innej beczki - widzieliście co się stało ze skrzynkami DD2 souvenir ? Nagle skoczyły przez dodanie "poufnego" rewolwera (dla mnie na plus, może skoczą do wartości skrzyń z overpassa albo wyżej i zgarnę €€€

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
do czego to juz dochodzi haha "super" gwiazda filmów akcji promuje kolekcje skinów do csgo
https://www.youtube.com/watch?v=krJvSi683zQ

- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Twórca skinów kręci obecnie z Trejo film, więc w sumie nic dziwnego, że zaprosił go do promowania swoich skinów.NinjaBeq pisze: do czego to juz dochodzi haha "super" gwiazda filmów akcji promuje kolekcje skinów do csgo![]()
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie grałem ze 3 miechy,teraz zagrałem dwa mecze z ziomkiem w silverach i pierwszy oczywiście przegraliśmy bo dwóch wyszło,drugi mecz wygraliśmy, miałem ponad 30 fragów i ranga mi spadła z MGE na GOLD NOVA 3.Ktoś mi wytłumaczy czemu tak się stało?
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
1. Nie grałeś 3 miesiące MM'ów.
2. Grałeś z ziomkiem w silverach - przegrana takiego meczu bardzo mocno daje po punktach ELO.
3. Tak jak Zer0 napisał. Ostatnio były aktualizowane rangi i zmiana procentowa graczy na odpowiednich rangach.
Więc nie ma co się dziwić, że przydzieliło taką rangę, a nie inną. Poza tym jak grasz dobrze to i tak się szybko odkujesz, więc po paru meczykach ranga powinna szybko pójść w górę.