CD-Action - temat ogólny
Ciekawe czy 1xDVD (bo na tyle płyt wskazuje okładka) to nowy standard czy tylko jednorazowy wybryk. Wobec 3 płyt z numeru grudniowego wygląda to tak jakoś biednie. Główny pełniak na plus, plakat też (chociaż chciałoby się kalendarz jak w PSX Extreme...).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
CD ACTION 01/2016
Bonusy:
Dwustronny plakat Star Wars z kalendarzem - oddam kuzynowi bo mi żona nie pozwoli zawiesić
Paysafe card na 20 zł do gry Shards of War - rozdam na łowcach
Kod zaproszeniowy do World of Warships + kod bonusowy do World of Tanks - rozdam na łowcach
Pełne wersje
Grand Ages Rome ENG (Steam) - już mam więc rozdam na łowcach
Assassin's Creed: Liberation HD ENG (Uplay) - zagram, zapewne za rok, bo tyle zapewne przeleży w szufladzie z grami "do zagrania".
Podsumowanie:
Dobry numer
2/10
Pewnie kupie jak zwykle
Bonusy:
Dwustronny plakat Star Wars z kalendarzem - oddam kuzynowi bo mi żona nie pozwoli zawiesić

Paysafe card na 20 zł do gry Shards of War - rozdam na łowcach
Kod zaproszeniowy do World of Warships + kod bonusowy do World of Tanks - rozdam na łowcach
Pełne wersje
Grand Ages Rome ENG (Steam) - już mam więc rozdam na łowcach
Assassin's Creed: Liberation HD ENG (Uplay) - zagram, zapewne za rok, bo tyle zapewne przeleży w szufladzie z grami "do zagrania".
Podsumowanie:
Dobry numer

Pewnie kupie jak zwykle

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
"(...) a przejrzane teksty już pozytywnie ocenił choćby Izak, gwiazda sceny CS:GO." po tym zdaniu już wiedziałem do jakiej grupy wiekowej (łagodnie mówiąc) jest to kierowane. Mój żywot skończony, mogę już odejść