Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Nie za bardzo lubię się bawić holami itp. Czy mógłby mi ktoś kupić DLC Schorchers do Rage za te 11 zł, kaskę przelewam Paypalem.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
ktośsię orientuje, czy Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition ma locka? sklep informuje, że owszem 
P.S.
jest jakieś miejsce, gdzie można sprawdzić takie info na temat innych gier?

P.S.
jest jakieś miejsce, gdzie można sprawdzić takie info na temat innych gier?
Przeczytaj ten post: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 61#p234761
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
Wychodzi na to, że ma tylko na zakup w sklepie. Kupiłem dzisiaj przez Holę (Brazylia) i zapłaciłem z polskiego PayPala. Aktywowała się u Gabena bez problemów. Dość zacna cena wyszła (ok. 13 zeta ).ktoś się orientuje, czy Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition ma locka? sklep informuje, że owszem
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Dziękipaollo pisze:Wychodzi na to, że ma tylko na zakup w sklepie. Kupiłem dzisiaj przez Holę (Brazylia) i zapłaciłem z polskiego PayPala. Aktywowała się u Gabena bez problemów. Dość zacna cena wyszła (ok. 13 zeta ).ktoś się orientuje, czy Castlevania: Lords of Shadow - Ultimate Edition ma locka? sklep informuje, że owszem

ale jak widzę, trzeba testować takie promocje na sobie?
P.S.
nawet jeśli jutro ruszy Humble Konami Bundle ... to i tak będę uchachany ^_^
szczerze mówiąc czekam na tego bundla już jakiś czas

Cześć
Powiedzcie mi jak jest obecnie z gta 5 na Nuuvem? Jest blokada na płatnośc czy również ograniczenie regionalne na kluczu? Z tego co wyczytałem kiedyś było tylko to pierwsze, ale podobno ostatnimi czasy wprowadzili to drugie i nici nawet po udanym zakupie, bo nijak taką grę zarejestrować.
Jeśli ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć to będzie dla mnie cenna informacja
Powiedzcie mi jak jest obecnie z gta 5 na Nuuvem? Jest blokada na płatnośc czy również ograniczenie regionalne na kluczu? Z tego co wyczytałem kiedyś było tylko to pierwsze, ale podobno ostatnimi czasy wprowadzili to drugie i nici nawet po udanym zakupie, bo nijak taką grę zarejestrować.
Jeśli ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć to będzie dla mnie cenna informacja
Jak dla mnie to jak byk jest napisane, że klucz do wykorzystania tylko w Brazylii. Fakt faktem cena nawet bez obniżki jest korzystna.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
GTA V na nuuvem to chyba klucz rockstar jeżeli się nie myle? To takiego klucza nie da się bez problemu aktywować przez vpn? Ryzyko mniejsze niż aktywacja na koncie Steam.