grymel.pl

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

kupował ktoś tutaj? jakieś opinie o sklepie?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Nie zamawiałem u nich niczego ze strony ale byłem u nich w sklepie stacjonarnym w Zielonej Górze bo miałem sporo czasu na przesiadkę a sklep był dość blisko dworca PKP. Nawet miła obsługa, ceny nawet niskie i oferta dość bogata. Wydaje mi się że warto zamawiać bo to nie "sklep widmo" ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Zamowilem ;) dalem platnosc przy odbiorze wiec jak przyjdzie to dam znac;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Kiedyś widziałem ich oferty na allegro. Firma PL (nie żadne LLC). Wrażenie z komentarzy zostawiali pozytywne. Raczej nie sądze żebyś miał z nimi problemy (maksymalnie to może kiludniowy poślizg jak nie dostaną czegoś od dystrybutora).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ja tam kupiłem ale tylko raz i to już jakiś czas temu.
Zamówiłem u nich wtedy Darkness 2 z metalowym opakowaniem i Viking Battle Of Asgard oraz Binary Domain.
Przesyłka doszła na czas, nie było absolutnie żadnych problemów, sklep jest raczej ok :)
Awatar użytkownika
Łowca

ja osobiście nie kupiłem nic z grymel.pl lecz znajomy bardzo zachwalał (czas dostawy na 5+)
Awatar użytkownika
Łowca

Dzięki za info akurat trafiłem na interesującą mnie grę w promocji ^^ ale uwaga ich strona się strasznie ścina...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

No mi właśnie anulowali zamówienie na Rainbow Six edycje stanu oblężenia. Mieli dobrą cenę to brałem. Mam nadzieje ze nie będzie problemu ze zwrotem kasy.

Podobno dostali info że ta edycja nie będzie dostępna dla sklepów a jedynie sieci handlowych... /podejrzane
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

No, to mamy 03/12/2015 a kasy dalej nie ma.
Dodatkowo na chwilę obecną ich telefon 68 414 55 00 nie żyje.
Awatar użytkownika
Łowca

Ja o zwrot kasy za towar niezgodny z opisem walczyłem przez kilka tygodni. Ogólnie sklep wykorzystywał maksymalnie wszystkie ustawowe terminy. Ciesze się, że w ogóle odzyskałem pieniądze.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Świetny sposób na pożyczkę 0% - zrobić przedsprzedaż gry AAA z niższą ceną, a później kilka dni przed premierą "sory, ale jednak nie" i za 30 dni oddajemy pieniądze :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Oho! Udało mi się dodzwonić. "zwroty dokonywane w terminie do 14 dni". Dzisiaj mija 14 dni, więc zobaczymy czy się wywiążą... Szkoda, że walą sobie opinie taką głupotką. Raczej będę omijał sklep.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Tylko te 14 dni to lecą od twojego telefonu czy od kiedy?
Awatar użytkownika
Łowca

U mnie sytuacja wyglądała tak, że po odesłaniu gry przez 14 dni czekałem aż sprawdzą czy gra rzeczywiście nie posiada polskiego języka. Potem kolejne 14 dni na zwrot pieniędzy. Ciekawe jak sprawa się potoczy u kolegi.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Po telefonie dostałem maila, że zwrot już poszedł (czekam aż kasa na konto wejdzie). U mnie był anulowany preorder, bo nie mieli dostać towaru.
Jest to kolejny głos za tym, żeby nie kupować przed premierą :( co nie zmienia faktu, że sklep kasiutkę przetrzymał.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

vord pisze: Po telefonie dostałem maila, że zwrot już poszedł (czekam aż kasa na konto wejdzie). U mnie był anulowany preorder, bo nie mieli dostać towaru.
Jest to kolejny głos za tym, żeby nie kupować przed premierą :( co nie zmienia faktu, że sklep kasiutkę przetrzymał.
tylko update, kaska na koncie.
ODPOWIEDZ