Chciałem sobie zrobić podkładkę z dokładnie tą samą grafiką, ale w końcu pomyślałem sobie, że pół roku z taką tapetą już wystarczy i zdecydowałem się na:
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością jaką dostajemy za te 0,99 centa.
Lui pisze: Kurde też bym zamówił Ale nie wiem co bym na niej chciał konkretnie Macie jakieś fajne stronki gdzie szukacie obrazków, czy po prostu Google Grafika?
Wczoraj dostałem swoją podkładkę, jakość niezła, grafika naprawdę bardzo dobrze wykonana Jedyny minus, mogłaby być ze 3 centymetry dłuższa (choć to ja chyba mogłem tam rozmiar wybrać )
Niestety skończyły mi się baterie w normalnym aparacie. W rzeczywistości wygląda znacznie lepiej.
Btw. Ślizg lepszy od pokładki za 50 zł od Razera, chociaż ona już mi trochę służy.
Hej,
moglibyście podać jakiegoś linka, z idealnymi wymiarami pod tą podkładkę, do Wiedźmina z Ciri, co kilka osób u góry pokazało na podkładce?
Z góry dzięki
Edit: Czy do tego dolara trzeba opłacić przesyłkę?
.... w swoim zamówieniu wpisałem nieistniejący adres (ot, taka pomyłka) .... po kontakcie mailowym podkładkę wysłali po raz drugi, tym razem pod dobry adres .... i to ponownie gratis .... polecam firmę i podejście do klienta.
Warto dodać, że za te 0,99$ mozna tam zamówić więcej rzeczy. Podkładki fajnie wyglądają, ale niestety nie są zbyt trwałe. To samo z brelokiem od kluczy, po ~roku mi się niestety zerwał, jeszcze zamawiłałem karty do gry, wszystko spoko, z tym, że dużo nimi nie gram, ale jeszcze się trzymają. Warto też na tę okazję założyć osobnego maila, bo później spamują niemiłosiernie.
Korzystał ktoś z tej strony w ostatnim czasie. Chciałbym zamówić nową podkładkę, gdyż ostatnia, która zamówiłem na tej stronie jest już mocno wysłużona. Czy kod rabatowy nadal działa?
W ogóle za dolara jest masa przedmiotów bez kuponu, lista ponad 30 przedmiotów od podkładek po torebki, z tym że koszt wysyłki różni się za kazdym razem.