Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
A może warto rozdawnictwo przenieść tylko i wyłącznie do działu Pchli Targ? Zmienić dodatkowo 'widzialność' (możliwość czytania, nie tylko pisania, jak to jest teraz) działu dla tych, którzy mają min. 10 postów i po sprawie...
racja, mimo ze nie mam 10 postow to i tak najlepsze wyjscie 

Nie ogarniam was, te kody i tak ludzie oddają z wlasnej nieprzymuszonej woli, może jeszcze będziecie kazać im zakładać giveawaye na steamgiftach? wtedy będzie jeszcze sprawiedliwiej... Kogoś kto daje tutaj swój kod raczej nie obchodzi czy weźmie go Marian użytkownik forum z 500 postami czy jakiś totalny random, o to własnie tutaj chodzi, kto pierwszy ten lepszy, nie udało ci się tym razem? trudno próbuj dalej...\
Mam nadzieję, że nie będziecie już robić off topu na ten temat. Są do tego idealne wątki (pogaduszki o stronie i propozycje zmian). Następne posty będą kasowane obojętnie co ciekawego macie do powiedzenia w tej sprawie./
Mam nadzieję, że nie będziecie już robić off topu na ten temat. Są do tego idealne wątki (pogaduszki o stronie i propozycje zmian). Następne posty będą kasowane obojętnie co ciekawego macie do powiedzenia w tej sprawie./

Może nie kod ale jednak do oddania:
Gift na Steam do Arma III Alpha Lite
Nie chcę mieć zawalonej skrzynki PW, więc gifta dostanie pierwsza osoba która napisze posta pod moim, że go chce (dodam tą osobę na Steam). Jeśli ktoś się zgłosi to proszę też aby inne/kolejne osoby nie zaśmiecały potem wątku.
Edit:
Poszło do kasztan199
Nie chcę mieć zawalonej skrzynki PW, więc gifta dostanie pierwsza osoba która napisze posta pod moim, że go chce (dodam tą osobę na Steam). Jeśli ktoś się zgłosi to proszę też aby inne/kolejne osoby nie zaśmiecały potem wątku.
Edit:
Poszło do kasztan199
Ostatnio zmieniony 18 cze 2013, o 15:54 przez rasz88, łącznie zmieniany 1 raz.
Anomaly: Warzone Earth steamkey:
JZ0BA-X72N7-G2NGN
JZ0BA-X72N7-G2NGN
W każdym razie macie tu następne Anomaly:
Edit: A co się będę srał, macie tu następne:
Moja dobroć nadal się nie kończy: Jakby brakło wam kluczy, to na stronie http://alienwarearena.com MOGĄ być jeszcze klucze do tych gównianych DLC.
W celu uniknięcia burdelu, jeżeli ktoś weźmie jakiś klucz, proszę o napisanie w tym temacie. Po co inni mają sprawdzać, czy działa?
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Edit: A co się będę srał, macie tu następne:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- Jakieś gówniane DLC o nazwie: Sniper: Ghost Warrior 2 Multiplayer Character PackMusisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- Następne gówniane DLC: Company of Heroes 2 Exclusive Multiplayer CommanderMusisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- I kolejne do Trainz Simulator 12 (Nie wiem co dodaje, nawet nie wiem, czy działa...)Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- Nie jest to klucz bezpośrednio do steam, tylko do gry Dawn of Fantasy: Kingdom Wars, ale samą grę i tak musicie ściągnąć na steamie, bo inaczej klucz nie zadziała. KLUCZ WPISUJECIE W GRZE, NIE W STEAMIE!!! Dodaje jakiś Starter PackMoja dobroć nadal się nie kończy: Jakby brakło wam kluczy, to na stronie http://alienwarearena.com MOGĄ być jeszcze klucze do tych gównianych DLC.
W celu uniknięcia burdelu, jeżeli ktoś weźmie jakiś klucz, proszę o napisanie w tym temacie. Po co inni mają sprawdzać, czy działa?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Dzięki SurdelT za Anomaly. Znajoma polowała na to. 
edit: Coś edytowałeś, bo wcześniej chyba był inny kluczyk. Daj znać, bo nie jestem pewien, czy akurat tego aktywowałem (albo może mam jakieś przewidzenia).

edit: Coś edytowałeś, bo wcześniej chyba był inny kluczyk. Daj znać, bo nie jestem pewien, czy akurat tego aktywowałem (albo może mam jakieś przewidzenia).
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
@SurdelT:
Dopiero dziś zarejestrowałeś się i widzę kiepski start. To trochę IMHO nieeleganckie rzucać te klucze jak ochłapy psom nazywając je "gównianymi DLC". Deprecjonujesz je w ten sposób, a być może komuś na tym zależy. Skoro uważasz, że one są takie "gówniane" to po co je brałeś i zmniejszałeś pulę kluczy? Większość ludzi tu zarejestrowanych zna alienware itp serwisy. Ja tam sobie chwalę giveawaye alienware i mając snipera 2 na steam z przyjemnością wziąłem ten DLC bezpośrednio od alienware, tak samo jak DLC do CoH2 którego mam na wishliście na koncie z wszystkimi poprzednimi CoHami, tylko czekam aż cena spadnie.
Dopiero dziś zarejestrowałeś się i widzę kiepski start. To trochę IMHO nieeleganckie rzucać te klucze jak ochłapy psom nazywając je "gównianymi DLC". Deprecjonujesz je w ten sposób, a być może komuś na tym zależy. Skoro uważasz, że one są takie "gówniane" to po co je brałeś i zmniejszałeś pulę kluczy? Większość ludzi tu zarejestrowanych zna alienware itp serwisy. Ja tam sobie chwalę giveawaye alienware i mając snipera 2 na steam z przyjemnością wziąłem ten DLC bezpośrednio od alienware, tak samo jak DLC do CoH2 którego mam na wishliście na koncie z wszystkimi poprzednimi CoHami, tylko czekam aż cena spadnie.