kamil_999666 pisze: ale wciąż nie mogę niektórych tytułów które były aktywowane jednym kluczem, gdy poprawią tą opcję będzie oki i trochę przetrzebię tą pokraczną zbieraninę.

Nie będzie można tak zrobić, nawet steam support jak pisało się tickety tego tak nie załatwiał. Jak przypisałeś jednym kluczem kilka gier np z bundla, to liczone to jest jako jedna licencja i jak chcesz usunąć to musisz usunąć wszystko.
Jak dla mnie o wiele lepszą funkcją była by możliwość usuwania czasu gry i osiągnięć z ogranych tytułów, których już nie posiadamy - teraz i tak do końca życia będzie to wisieć na profilu.
A wg mnie opcja ta (wbrew zapewnieniom Volvo) jest jak najbardziej możliwa - przeszłam w trakcie free weekendu do pewnego momentu Saint's Row 4. Po tym jak zakupiłam grę na Steam do profilu dodała mi się gra razem z osiągnięciami, czasem gry i save z miejsca zakończenia możliwości darmowego grania. Czyli to wszystko było schowane i niewidoczne na profilu.
Nie rozumiem, dlatego Valve może to ukryć jak licencja wygaśnie w ramach free weekendu, a nie może tego zrobić jak ktoś własnoręcznie usunie grę. Pewnie lenistwo, jakby była taka możliwość to ludzie by pisali do supportu tickety o usuwanie gier "wstydliwych" - jak kilkaset godzin w DOTA 2 wygranych ileś-tam lat temu itp.