Na jakie gry czekacie? :)
Divinity: Original Sin, Divinity: Dragon Commander, War for the Overworld, Project Eternity, Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, Legends of Dawn, pierwsze dwie napewno chcę kolekcjonerki, a i resztę jeśli budżet pozwoli
Remember Me, Saint's Row IV,GTA V
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Amnesia: A Machine For Pigs, Hotline Miami 2, The Evil Within, nowy Mortal Kombat na PC oraz DLC do BioShock: Infinite. I pewnie jeszcze by się coś znalazło, ale z pamięci to tyle 

Po obejrzeniu podsumowania z E3 na PPE, bo zwyczajnie nie chciało mi się oglądac każdej konfy, Moje typy to Wiedźmin 3 i Watch Dogs. Ale największe wrażenie na targach zrobił na mnie TitanFall który przyćmił wg mnie nawet BFa 4;] A że jest już potwierdzone info o jego wyjściu na PC to się jaram jak dziecko:P
- Podziękował: 121 razy
- Podziękowania: 2 razy
Tak, po E3 trzeba trochę zweryfikować plany. Titanfall zapowiada się niesamowicie i jest chyba najciekawszą strzelanką na horyzoncie. Są mechy, jetpacki, odbijanie się od ścian i 60 fps, więc co może się nie udać? Twórcy już coś przebąkują o wersji na PS4, więc poczekam z kilka miesięcy na zapowiedź i jeśli nadal jej nie będzie, to może kupię na PC.
Pozytywnie zaskoczyły mnie też Destiny i The Division. Tak jak nienawidzę MMO, to będą musiał trochę zrewidować poglądy, jeśli któryś z tych projektów wypali. Na początku generacji gry będą drogie, nie będzie zbyt wielu używek w drugim obiegu, a PS+ na PS4 będzie jeszcze raczkował, więc tak duże tytuły będą mile widziane. Liczę też na to, że MS ma tylko czasową wyłączność na Dead Rising 3, bo robi wrażenie skalą.
Generalnie pozytywnie zaskoczyły mnie strzelanki, a tego się nie spodziewałem. W klimatach współczesnych pozostały już tylko CoD i Battlefield.
Pozytywnie zaskoczyły mnie też Destiny i The Division. Tak jak nienawidzę MMO, to będą musiał trochę zrewidować poglądy, jeśli któryś z tych projektów wypali. Na początku generacji gry będą drogie, nie będzie zbyt wielu używek w drugim obiegu, a PS+ na PS4 będzie jeszcze raczkował, więc tak duże tytuły będą mile widziane. Liczę też na to, że MS ma tylko czasową wyłączność na Dead Rising 3, bo robi wrażenie skalą.
Generalnie pozytywnie zaskoczyły mnie strzelanki, a tego się nie spodziewałem. W klimatach współczesnych pozostały już tylko CoD i Battlefield.
half-life 3 wiem że pracują tylko nie chcą o tym powiedzieć