Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
W polsce był za 45zł, to już nie duża różnica. Gra według mnie jest za nowa i ma za dużą cenę... Z drugiej Strony kupiłem Far Cry 4 Gold Edition ze wszystkim, który też jest niby nowy. Ja sobie poczekam, aż stanieje, albo będzie możliwość kupienia przez samą holę. 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Możesz chyba przesłać kasę z jednego PayPala na drugi (ten argentyński) bez konieczności ładowania karty Entropay. Ona tylko służyła do potwierdzenia adresu. Zawsze to mniejsza prowizja. Sam nie sprawdzałem, bo jeszcze mam środki na Entropay, ale powinno raczej działać.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Dzisiaj rozmawiałem na ten temat z użytkownikiem tego forum i też doszliśmy do tego żeby pomijać ten entropay tylko że teraz mam brak środków na takie inwestycje żeby sprawdzić.Za dużo tych wyprzedaży.
Jak chcesz grać teraz to pewnie, taniej chyba nie było. Jak masz spory backlog to w święta pewnie znowu będzie w tych okolicach cenowych, a później zapewne jeszcze taniej. No chyba że w międzyczasie wszystko w Nuuvem dostanie region locka