Mam tą samą sytuację z Fallout: New Vegas Ultimate Edition - pozostaje chyba czekać cierpliwie na kluczyk ...
Za to Wolfenstein: The New Order pojawił się natychmiast i bez żadnych problemów.
Gama-gama.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Wolfenstein: The New Order i Dishonored GOTY kupione i aktywowane bez najmniejszych problemów:) Łącznie coś koło 28 zł. Dzięki za świetną informację - byłam pewna, że będą jakieś blokady, a tu taka niespodzianka!
Mały edit: Nie mogłam zapłacić kartą kredytową, wyskakiwał błąd autoryzacji. Wybrałam płatność przez PayU, podałam imię, nazwisko, maila, nr telefonu i przeszłam na dane do autoryzacji karty. Tym sposobem wszystko poszło bez problemu:).
Mały edit: Nie mogłam zapłacić kartą kredytową, wyskakiwał błąd autoryzacji. Wybrałam płatność przez PayU, podałam imię, nazwisko, maila, nr telefonu i przeszłam na dane do autoryzacji karty. Tym sposobem wszystko poszło bez problemu:).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Potwierdzam, Dishonored GOTY aktywowane bez problemu. Czyli wychodzi na to, że jest to identyczna wersja jak kupiona w PL w pudełku (RHCP).
Niech was nie kusi tani Oblivion, bo tak jak jest napisane na stronie, to nie jest klucz Steam, tylko ruski downloader.
Niech was nie kusi tani Oblivion, bo tak jak jest napisane na stronie, to nie jest klucz Steam, tylko ruski downloader.
Wie ktoś jak to jest z płaceniem z ING przez PAYU bo próbowałem zakupić Wolfenstein: The New Order i mam taki problem :
Numer zamówienia 5205xxx nie zostały jeszcze wypłacone(po przetłumaczeniu).
Druga sprawa: Zastanawiam się nad zakupem The Crew 359 руб. oraz Call of Duty: Modern Warfare 3 399 руб, uda mi się jakoś to dodać do kont ,żeby nie było problemów ??
Druga sprawa: Zastanawiam się nad zakupem The Crew 359 руб. oraz Call of Duty: Modern Warfare 3 399 руб, uda mi się jakoś to dodać do kont ,żeby nie było problemów ??

- Podziękował: 68 razy
- Podziękowania: 84 razy
- Kontakt:
The Crew ci się uda ale będziesz mieć tylko rosyjski język. CODy mają na 100% locka.elb pisze: Wie ktoś jak to jest z płaceniem z ING przez PAYU bo próbowałem zakupić Wolfenstein: The New Order i mam taki problem :
ciekawe czy nie dostaną innych kluczy fallouta które działać nie będą już.
p.s ktoś próbwał może attilę kupować bo widzę też w fajnej cenie
p.s ktoś próbwał może attilę kupować bo widzę też w fajnej cenie
Po czym poznać czy dana gra ma locka? Bo kupiłbym EU4 albo CK2 ale nie wiem czy ma to sens :d