Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
TEW z rosyjskiej dystrybucji też ma polski język. Co do Far cry 4 z nuuvem też ma język polski. Tylko uplayowskie gry z rosyjskiej dystrybucji mają tylko język rosyjski.
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Co? Co to za bełkot? Napisz to jeszcze raz i będę mógł odpowiedzieć.
EDIT.
Dobra, postaram się wyjaśnić to jak dziecku. Gry na Steamie występują w różnych wersjach, a które możemy sprawdzać na SteamDB dzieki temu, że każda wersja posiada swój unikalny subid. Tak się składa, że Evil Within nie posiada swojej unikalnej wersji dla retailu brazylijskiego, więc otrzymujesz identyczną wersję jak z dajmy na to Muve. Druga sprawa, większość gier mimo posiadania blokad regionalnych nie różni się zawartością językową. No i trzecia, gierki kupione na europejskim Steamie nie mają rosyjskiego języka zamiast polskiego.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2015, o 19:13 przez RoyKeane, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Pewnie chodzi mu o to że nie chcą się przyznawać do tego że można kupić Z EU...RoyKeane pisze:Co? Co to za bełkot? Napisz to jeszcze raz i będę mógł odpowiedzieć.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
O dishonored nie słyszałeś? Zakup na gmg j.angielski i pewnie z 10 innych natomiast rosyjski region miał m.in. j. polski. Co prawda są to wyraźnie zaznaczone różne regiony przy aktywacji klucza ale zdziwić się można było i oczywiście to naprawić jak się komuś chciało ściągać pliki i podmieniać ręcznie.mw609 pisze: Jeszcze się nie spotkałem żeby jakaś stimowa gra kupiona w którymkolwiek regionie świata miała blokadę na język. Takie rzeczy to tylko w origin (uplay nie wiem) ;] To, że nie podają języka polskiego na stronie.... Jeden pracownik poda, bo sobie przypomni, że jakaś Polska gdzieś tam w Europie jest, drugi myśli, że Europa to kraj, więc daje tylko Angielski.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Sprawdzanie steamdb jest właśnie najpewniejsze i nauczcie się w końcu z tego korzystać zamiast ciągle pytać o locki, języki itd. Co do języków to chyba najgorzej z tym jest w grach Bethesdy i CoD-ach (ale już w nowszych grach chyba z tego odchodzą bo Fallout 4 i Black Ops 3 z GMG mają PL język).
Witam,
Nie macie może problemu z połączeniem przez Hola? Jak wchodze na nuuvem to nie mogę się zalogować ani przejść do finalizacji zamówienia, innymi słowy, strony z https nie działają przez hola. Ktoś ma podobnie i czy może ma jakieś rozmwiązanie? Może to kwestia przeglądarki.
Nie macie może problemu z połączeniem przez Hola? Jak wchodze na nuuvem to nie mogę się zalogować ani przejść do finalizacji zamówienia, innymi słowy, strony z https nie działają przez hola. Ktoś ma podobnie i czy może ma jakieś rozmwiązanie? Może to kwestia przeglądarki.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
No tak niedoprecyzowałem ;]PiccoloPL pisze:O dishonored nie słyszałeś? Zakup na gmg j.angielski i pewnie z 10 innych natomiast rosyjski region miał m.in. j. polski. Co prawda są to wyraźnie zaznaczone różne regiony przy aktywacji klucza ale zdziwić się można było i oczywiście to naprawić jak się komuś chciało ściągać pliki i podmieniać ręcznie.mw609 pisze: Jeszcze się nie spotkałem żeby jakaś stimowa gra kupiona w którymkolwiek regionie świata miała blokadę na język. Takie rzeczy to tylko w origin (uplay nie wiem) ;] To, że nie podają języka polskiego na stronie.... Jeden pracownik poda, bo sobie przypomni, że jakaś Polska gdzieś tam w Europie jest, drugi myśli, że Europa to kraj, więc daje tylko Angielski.
Ktoś się orientuje czy pillars-of-eternity-hero-edition,this war of mine i assassin-s-creed-iv-black-flag-gold-edition aktywują się bez problemu w Polsce ?
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowania: 22 razy
- Kontakt:
Źle rozumuję czy teoretycznie PoT nie powinno się u nas aktywować? https://steamdb.info/sub/86192/
Mam już kompletny mętlik z tym steamdb. :<