Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Dirt Rally na gama-gama.ru miał niby locka. Jak sprawa wygląda teraz na nuuvem? Korzystałem ze Steamdb, aktualizacja wpisu 8 dni temu, wg tego co wyczytałem, nie ma żadnej blokady, czy po prostu źle patrzę?
Awatar użytkownika
Łowca

Czy klucz do Lego Worlds będzie działał z Polski?
Nie chcę się bawić w instalację wtyczek, chciałbym zakupić na Nuuvem właśnie Lego Worlds.
Proszę o kontakt jeżeli ktoś byłby tak uprzejmy i dokonałby dla mnie zakupu, pieniądze oddam PayPal'em lub przelewem.
Chyba, że jednak klucz ma region locka. Wtedy oczywiście nie jestem zainteresowany zakupem.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

spiorad pisze: Czy klucz do Lego Worlds będzie działał z Polski?
Nie chcę się bawić w instalację wtyczek, chciałbym zakupić na Nuuvem właśnie Lego Worlds.
Proszę o kontakt jeżeli ktoś byłby tak uprzejmy i dokonałby dla mnie zakupu, pieniądze oddam PayPal'em lub przelewem.
Chyba, że jednak klucz ma region locka. Wtedy oczywiście nie jestem zainteresowany zakupem.
Klucz nie ma locka, aktywuje się bez problemu.
Użyj Holi to wrzucenia gry do koszyka, płatność bez problemu przechodzi z polskiego Paypala.
Ci użytkownicy podziękowali McSnake za ten post:
morganpl
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Czy Metal Gear Rising - Revengeance oraz Metal Gear Solid V: Ground Zeroes mają region locka ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

kretu611 pisze: Czy Metal Gear Rising - Revengeance oraz Metal Gear Solid V: Ground Zeroes mają region locka ?
Nie i nie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Knights of Pen & Paper 2 i Spacecom da radę kupić bez problemów i aktywować - ktoś coś wie ?:D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

buck pisze:
mori pisze: ach... zapewne Ty NIGDY nie kupujesz w biedronce, mm, tesco itp. prawda?
czytając takie teksty naprawdę zaczynam podziwiać te wszystkie muve, cdp, techlandy i inne, które nie boją się sprzedawać gier w Polsce. No bo w końcu - kto im tu kupi jakąś grę na premierę? Klient Biedronki z Japonii?
Ile Ty w końcu zaoszczędzisz na tym SP z Brazylii? 20zł? Jest się po co schylać?
Jeżeli dla Ciebie ~30pln to jak splunął, to co robisz na Łowcach?
Śmieszy mnie po prostu hipokryzja/krótkowzroczność - podczas gdy się produkujesz tutaj, sam kupujesz na nuuvem, u ruskich, amazonach czy biedrach - dlaczego nie z krajowej, płacącej podatki u nas dystrybucji??
dla mnie EOT bo i tak za duży offtop

ale żeby nie był totalny off - sposób na argentyński PP działa nie tylko z Entropay - prawdopodobnie dowolna elektroniczna kredytówka da radę
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

wujooj pisze: Czy http://www.nuuvem.com/item/euro-truck-s ... candinavia ma jakiegoś region locka? Bo niestety niedostępny dla PL :/
Mogę ci tylko powiedzieć, że ani podstawka ani gold wersja, ani też bundle wersja locka nie miały, więc mało prawdopodobne, że skandynawia też dostała :-)

Jak to kogoś interesuje "Batman: Arkham City GOTY" aktywuje się na stime bez problemu ;]
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wie ktoś coś o The Evil Within i sp? Bo jest blokada na region, ale przez cholę przechodzi... do koszyka oczywiście :P
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

The Evil Within SP nie ma nigdzie blokady, skoro na nuuvem nie możesz kupić kup na gama gama (2 zł drożej).
wujooj pisze: Czy http://www.nuuvem.com/item/euro-truck-s ... candinavia ma jakiegoś region locka? Bo niestety niedostępny dla PL :/
Nie ma loka
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Chodziło mi o to czy nie ma region locka na steamie. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

amnum pisze: Chodziło mi o to czy nie ma region locka na steamie. :)
Nie ma.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Nie ma ma blokady na Steam. Pisząc nigdzie chodziło mi o to, że na żaden kraj nie ustawiono ograniczeń co do aktywacji, więc możesz kupić w każdym sklepie (w tym w nuuvem czy wspomnianym również gg).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Jednak nie kupię, bo nie mam brazylijskiego pp, a nie mam też karty obsługującej płatności przez neta. :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Kurczę, kupiłbym sobie PayDay 2, ale nie mam brazylijskiego PayPala :=/ Orientuje się ktoś czy są jakieś problemy z założeniem nowego konta PP na Amerykę Południową? Czy da się potem takowe konto zasilić błyskawicznym przelewem w złotówkach?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Panowie, nie wiem czy było to zamierzone czy nie ale płatności z Pay Pala potwierdzonego na Polskę przechodzą, dziś kupiłem Lego Worlds. Jedynie przy dodawaniu do koszyka miałem odpaloną holę na brazylię.
Awatar użytkownika
Łowca

Mam problem, używam Hola i niby mogę kupić ale jak dochodzi do płatności przez PP i już ma mi ściągać płatność to w tym momencie wyskakuje blokada regionalna i wraca mi do koszyka -_- Nie wiem czy wykrywa że mam polskie konto PP " Operation cancelled. At least one product in your cart is not available for purchase in your region."
Niby mam środki na koncie i podpiętą kartę. Jeśli ktoś nie ma z tym problemu i może kupować to będę wdzięczny i dorzucę sie coś za fatygę bo chciał bym zakupić Dying Light + season pass
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Dla zainteresowanych: Far Cry 4 Gold, Assasin rouge deluxe i unity idą z holą i zweryfikowanym polskim paypalem :D
Awatar użytkownika
Łowca

Witam, jestem nowy na forum :P. Chciałbym się was zapytać czy Dying Light ma locka? Opłaca się za tą cene brac podstawke z season passem?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Promocje na nuuvem nokautują konkurencję, niestety jesteśmy odcięci. Cena za GTAV to 59,99R$ czyli w przeliczeniu ok 68zł. Historycznie u nas najniższa cena to było na muve za 99zł. To dobitnie pokazuje jak nas tutaj dymają.
ODPOWIEDZ