Green Man Gaming - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: wczoraj skończyły się klucze.
Tego akurat nie sprawdzałem.
Ja miesiąc temu wziąłem Grand Theft Auto V z dopłatą 2 funtów bo GMG od dawna leży i robi pod siebie - oni w ogóle gier nie mają.
Spójrzcie np. na serię Assassin's Creed. Jeszcze niedawno mieli całość a teraz tylko Syndicate.
To co mieli to sprzedali i nie uzupełniają zapasów kluczy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jest dokładnie tak jak napisałeś jeszcze jak jest popyt to zorganizują klucze natomiast jak szał przeminie to dają sobie spokój. Obecnie w ogóle nie ma metal geara, Valkyrie Chronicles a były na pewno i nie ma na co tych kredytów wydać. Narzekać nie powinienem bo od przeszli na funty to kupowałem tam tylko za kredyty a wcześniej to może z 1 czy 2 gry zakupiłem bo cena była atrakcyjna.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

za 4,79 funta jest Armed and Dangerous, gierka podobna do Giants Obywatel Kabuto, od jakiegoś czasu u mnie na wish liscie w steam wiec pewnie sie na nia skusze.
mwk
Awatar użytkownika
mwk
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dobrze, że wszystko już wydałem, bo im bliżej końca terminu ważności tych kredytów, tym gorzej było u nich z promocjami... A ciekawe, jak to jest z tymi brakującymi kodami... Czy czekają, aż kredyty wygasną lub czy pogryźli się tak mocno z wydawcami o te "nielegalne" klucze...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

No ostro smierdzi z kluczami od Acti i EA. Co 3-4 klucz do Battlefronta niedziałający. Do tegoo mozliwe, że z czasem EA usunie grę , jesli zakupiona w innym regionie niż aktywowany?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

warhameron pisze: No ostro smierdzi z kluczami od Acti i EA. Co 3-4 klucz do Battlefronta niedziałający. Do tegoo mozliwe, że z czasem EA usunie grę , jesli zakupiona w innym regionie niż aktywowany?
Zgadza się, mi z tego powodu EA wywaliło Amalura z konta, którego kupiłem na Amazonie.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Nie wiem jakie wy macie z tym EA i originem problemy. U mnie wszystkie gry z amazona, yuplaya i kupione w innym regionie na samym originie są ciągle na koncie, więc chyba naprawdę musieliście dziwne rzeczy robić, że coś wam usunęli.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

sergeron pisze: Nie wiem jakie wy macie z tym EA i originem problemy. U mnie wszystkie gry z amazona, yuplaya i kupione w innym regionie na samym originie są ciągle na koncie, więc chyba naprawdę musieliście dziwne rzeczy robić, że coś wam usunęli.
:tak:

Sama kupiłam z 2 lata temu na Amazon DA:O Ultimate (bo w innym regionie mieli fajną promocję, a u nas tylko jakieś śmieszne obniżki) i do tego czasu nic się z tym nie stało.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Kontakt:

sergeron pisze: Nie wiem jakie wy macie z tym EA i originem problemy. U mnie wszystkie gry z amazona, yuplaya i kupione w innym regionie na samym originie są ciągle na koncie, więc chyba naprawdę musieliście dziwne rzeczy robić, że coś wam usunęli.
W zasadzie tylko jedna gra mi wyleciała, w dodatku padło na grę zakupioną na Amazonie. Z drugiej strony ruski Battlefield czy kolumbijska Fifa nadal wiszą na koncie.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Kontakt:

Promocje w rzeczy samej startują w czwartek i potrwają do poniedziałku.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Na reddicie przedstawiciel GMG poinformował, że kredyty wygasną w środę o godz. 10 (czasu polskiego). Źródło.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Od grubo ponad miesiaca czekam, az dodadza klucze do Project CARS i kluczy wciaz brak.
Chyba kupie tego Arkham Knighta i oddam przed koncem roku, bo szkoda mi tych kredytow :/
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Kontakt:

Nie do końca rozumiem co się dzieje po 25tym. Czy wszystko będzie działać na identycznych zasadach i wszyscy zaczną zbierać od nowa? Czy też nie będzie już dało się zbierać kredytów? Próbowałem dzisiaj z nimi o tym pogadać, ale przedstawiciel unikał tematu. Wiem na pewno, że nowy program nie wystartuje od razu jutro. Czego nie wiem - co się stanie ze starym.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

remike pisze: Nie do końca rozumiem co się dzieje po 25tym. Czy wszystko będzie działać na identycznych zasadach i wszyscy zaczną zbierać od nowa? Czy też nie będzie już dało się zbierać kredytów? Próbowałem dzisiaj z nimi o tym pogadać, ale przedstawiciel unikał tematu. Wiem na pewno, że nowy program nie wystartuje od razu jutro. Czego nie wiem - co się stanie ze starym.

Chyba na redicie pisali, że kasują stary system i błyskawicznie wejdzie nowy/zmodyfikowany program lojalnościowy (playfire)?
Ma to być kolejny nowy/wielki restart playfire lub jego kasacja. Pożyjem zobaczym, lepiej na pewno nie będzie. Pewnie przez rozrzutność z playfire musieli kupować klucze z szemranych źródeł, aby wyjsć na swoje :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

dla tych co są w sytuacji podobnej do mojej - przydatna szukajka: http://www.cheapshark.com/browse?storeID=2
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Przed chwilą jeszcze kupiłem za kredyty Mount & Blade. Jeszcze jest szansa na wydanie resztek. :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Pojawiły się VIPowskie oferty na Zielony Czwartek, tyle że mi błędy wyskakują jak chcę coś do koszyka dodać: http://www.greenmangaming.com/green-thursday-vip/

GTA V za 20,39 (nie wiem czy jakieś dodatkowe zniżki zadziałają). Kredyty (resztki) jeszcze mi wiszą na koncie (na palyfire zniknęły), szkoda, że większość już wydałem.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2015, o 10:34 przez Hambanga, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

a jednak wolf jest taniej, 4,46 funta
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: a jednak wolf jest taniej, 4,46 funta
Gdzie za tyle (link?) Chodzi o Wofenstein NO? Nie wyszukuje mi go na GMG (pl) a w UK jest za 34 funie ponoc?
EDIT:OK już mi się pokazało (ale blad przy probie zakupu) :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

lukecz pisze:
smugglersun pisze: a jednak wolf jest taniej, 4,46 funta
Gdzie za tyle (link?) Chodzi o Wofenstein NO? Nie wyszukuje mi go na GMG (pl) a w UK jest za 34 funie ponoc?
EDIT:OK już mi się pokazało (ale blad przy probie zakupu) :)

Wolfa już teraz nie ma w promocji (może lock na Polskę jest, tak jak poprzednio i dlatego go usuneli). Ogólnie coś problemy mają z tą promocją.
ODPOWIEDZ