Green Man Gaming - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Dalsze powielanie znanych faktów. Mimo tych wszystkich rewelacji to nigdy problemów z ich kluczami nie miałem. Niemniej już od dawna u nich nie kupuję (odkąd przeszli na funty).
Oferty VIP dodawane są w poniedziałek? Bo waham się czy zaryzykować i poczekać, czy też już teraz kupić South Parka i mieć z głowy. Bo nie widzę nic innego, by wykorzystać swoje 5,60. Swoją drogą nigdy nie dostałem zwrotu jednego funta za Bioshoka z dżojstikowych głosowań
.

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Mozliwe, że dziś będzie wypż (jak do 19 się nic nie pojawi to nie będzie) : The huge majority of users have less than $1, so it'll likely be something along the lines of "Games under $1", "Games under $2" etc. Bo większość klientów ma max parę funtów. Wypasów raczej nie będzie, ale może jakaś czarna perełka się trafi. Z Vip usuneli 2 gry, chyba juz nic nowego nie dojdzie.
Raczej dziś o 24:00
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Na forum GMG pojawiła się taka informacja:
"Okay guys, I just asked GMG-PlayfireCS on reddit and he said that Credit will expire on 24 Nov. @23:59 and there's a chance it will be delayed a bit"
Wcale bym się nie zdziwił jakby przedłużyli ale nie ma żadnych oficjalnych informacji.
"Okay guys, I just asked GMG-PlayfireCS on reddit and he said that Credit will expire on 24 Nov. @23:59 and there's a chance it will be delayed a bit"
Wcale bym się nie zdziwił jakby przedłużyli ale nie ma żadnych oficjalnych informacji.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
nie bez powodu kasują kredyty teraz
równie dobrze mogli by w środę, żadna różnica
w czwartek jest święto dziękczynienia - może przy tej okazji jakaś promocja
w piątek - czarny piątek - mega promocje
tak więc najprawdopodbniej aż do środy włącznie nie będzie nic godnego uwagi (oczywiście mam nadzieję, że jednak się mylę i jutro coś się pojawi ... )
równie dobrze mogli by w środę, żadna różnica
w czwartek jest święto dziękczynienia - może przy tej okazji jakaś promocja
w piątek - czarny piątek - mega promocje
tak więc najprawdopodbniej aż do środy włącznie nie będzie nic godnego uwagi (oczywiście mam nadzieję, że jednak się mylę i jutro coś się pojawi ... )
No i mogłem nie zwlekać, taki uj, nie ma South Parka :/.
Ano, od dawna było widać, że data przed tym atakującym każdy kąt planety czarnym piątkiem nie jest przypadkiem.
Ano, od dawna było widać, że data przed tym atakującym każdy kąt planety czarnym piątkiem nie jest przypadkiem.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
W sensownych cenach są Finale (wczoraj łykłem za full cenę 13 bo nie ma za bardzo w czym wybierać, a w 13 na pewno zagram). Skoro do tej pory nie dali ciekawej obniżki to już nie dadzą skoro planują czarnowiątkową od wczwartku ?
Ostało mi się 3,60 i chyba na jakieś dlc się zdecyduję bo gier nie ma sensownych w tym przedziale.
Ostało mi się 3,60 i chyba na jakieś dlc się zdecyduję bo gier nie ma sensownych w tym przedziale.
Ja z kolei mam 5,60, trochę szkoda, by przepadły. Może zdecyduję się na te Rocket League i dorzucę resztę, ludzie się zachwycają...
Ostatnio dobry tydzień czekałem na dorzut kluczy Football Managera 2015, który siedział również w strefie VIP. Nie doczekałem się niestety. Po prostu stamtąd wyparował, po czym klucze w pełnej cenie oczywiście już się znalazły.
Zajrzę tu jeszcze wieczorem, mam nadzieję, że nie będzie już po ptokach :p.
Ostatnio dobry tydzień czekałem na dorzut kluczy Football Managera 2015, który siedział również w strefie VIP. Nie doczekałem się niestety. Po prostu stamtąd wyparował, po czym klucze w pełnej cenie oczywiście już się znalazły.
Zajrzę tu jeszcze wieczorem, mam nadzieję, że nie będzie już po ptokach :p.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Zdążyłem się załapać na far cry 4 z vipa (mam nadzieję, że ubi nie wywali mi tej gry, ze względu na "lewe" klucze), zostało jeszcze 7,5 funta i też nie mam na co tego wydać.