Darmowy dostęp do HBO GO na tydzień.

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

Kilka dni temu wystartowała promocja, dzięki której otrzymujemy tygodniowy dostęp do serwisu HBO GO.
Aktywacja pakietu możliwa do 28 listopada
http://www.hbogo.pl/group/offers
Regulamin: http://hbogo7dni.pl/regulamin.pdf

Dodam tylko, że na jeden numer telefonu przypada jeden kod pozwalający uzyskać dostęp do serwisu na tydzień, więc tak naprawdę..
:trollface:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

4. Aktywacja Kodu może nastąpić najpóźniej ostatniego dnia 21.11.2015 do godz. 23:59:59.
No chyba niebardzo do 28 listopada. :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

sucharmarian pisze:
4. Aktywacja Kodu może nastąpić najpóźniej ostatniego dnia 21.11.2015 do godz. 23:59:59.
No chyba niebardzo do 28 listopada. :P
okej, mój błąd ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Prawie na bank jest haczyk. Do płatności/rachunku doda się ta usługa na 7 dni za free i jeśl i się z niej nie zrezygnuje z automatu obciążą na miesiąc lub dłużej. Tak było z promocjami na HBO/Canal + w upc ( ostatnio przy nowej umowie to 3 razy dzwoniłem zanim w końcu usuneli mi promocyjne HBO)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nic się nie doda - bo i gdzie? To jest dla wszystkich a nie dla abonentów konkretnej TV. W regulaminie wyraźnie stoi że wybór operatora powoduje jedynie przesłanie mu naszych danych osobowych celem przedstawienia oferty handlowej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

I tak dopóki nie można tej usługi kupić tak jak w USA niezależnie od operatora kablówki to oferta dla nikogo
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Na HBO Go i tak za bardzo nic nie ma poza produkcjami HBO plus filmy które są obecnie wyświetlanew ich ramówce. Jak ktoś jest na bieżąco z produkcjami tej stacji to i tak nie ma co sobie tym głowy zaprzątać.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2015, o 08:08 przez PiccoloPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Polityka automatycznego zawiązania kontraktu z hbo u partnerów(np. netia) :nie:
Golą straszliwie.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Na HBO Go i tak za bardzo nic nie ma poza produkcjami HBO plus filmy które są obecnie wyświetlanew ich ramówce. Jak ktoś jest na bieżąco z produkcjami tej stacji to i tak nie ma co sobie tym głowy zaprzątać.
No tak, i zamierzasz w ciagu dnia filmy ogladac bo akurat jest w ramowce np o 12.30 ?
Nie wspominajac o masie seriali.
Ale jak bylo wspomniane, musze sie odciac od kablowek by oferta byla atrakcyjna.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Mix pisze:
PiccoloPL pisze: Na HBO Go i tak za bardzo nic nie ma poza produkcjami HBO plus filmy które są obecnie wyświetlanew ich ramówce. Jak ktoś jest na bieżąco z produkcjami tej stacji to i tak nie ma co sobie tym głowy zaprzątać.
No tak, i zamierzasz w ciagu dnia filmy ogladac bo akurat jest w ramowce np o 12.30 ?
Nie wspominajac o masie seriali.
Ale jak bylo wspomniane, musze sie odciac od kablowek by oferta byla atrakcyjna.
Ja akurat ustawiam nagrywarkę do tego, bo tam nie raz mi się zdarzyło, że pomylili numery odcinków i np. jest opisany 5 a idzie 6 a pod 6 oczywiście jest także 6 i 1 odcinek w plecy póki nie naprawią bądź w ogóle się nie uruchamia.
Poza tym chodzi mi o ofertę na darmowy tydzień. Jak masz abonament to jest to fajna opcja natomiast jak do tej pory sobie radziłeś bez to nic niesamowitego tam nie znajdziesz.
Zablokowany