Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 42 razy
- Kontakt:
Jako że od paru dni nadal nie mam odpowiedzi z formularza kontaktowego na stronie, napiszę tutaj :
Czy dostanę złoto za zamówienie złożone w czerwcu, przesyłka nadana w listopadzie (tak tak, F4 :-p) czy jest to niemożliwe z powodu ... własnie, jakiego ? nr zamówienia 133394847.
Pozdrawiam
Czy dostanę złoto za zamówienie złożone w czerwcu, przesyłka nadana w listopadzie (tak tak, F4 :-p) czy jest to niemożliwe z powodu ... własnie, jakiego ? nr zamówienia 133394847.
Pozdrawiam

- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Powiem tak - warto poczekać.
Generalnie - nie powinniśmy za to dawać złota, bo zamówienie było jeszcze na starym systemie, ale żeby zachęcić do Kompanii to przyznajemy. Zaraz będzie na Twoim koncie.HelDoRe pisze: Jako że od paru dni nadal nie mam odpowiedzi z formularza kontaktowego na stronie, napiszę tutaj :
Pozdrawiam
Najlepiej jak by dołączył - Rebel

Ja miałem ostatnio takiego strasznego pecha, jak co dzień wchodzę na emaila, nic ciekawego, więc wchodzę w spam, a tu wiadomość "Czyżbyś zapomniał o muve.pl?". Dali mi kod zniżkowy 10PLN, więc popadam w zachwyt gdy widzę dmc za 8zł! Już się szybuje do kupna i kod niepoprawny. Minęła ważność kodu, i tak kupie dmc xD.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ajk282x pisze: Ja miałem ostatnio takiego strasznego pecha, jak co dzień wchodzę na emaila, nic ciekawego, więc wchodzę w spam, a tu wiadomość "Czyżbyś zapomniał o muve.pl?". Dali mi kod zniżkowy 10PLN, więc popadam w zachwyt gdy widzę dmc za 8zł! Już się szybuje do kupna i kod niepoprawny. Minęła ważność kodu, i tak kupie dmc xD.
Miałem tak samo z tym kodem rabatowym