Przelanie pieniędzy z jednego konta Steam na drugie
Sorki za tyle pytań, ale chcę się upewnić 
Jak już wystawię np. kartę za tą zawyżoną cenę to jak znaleźć akurat tą kartę na drugim koncie? Jak widzę, można tylko złożyć ofertę kupna, ale wtedy kupi najtańszą możliwą a nie tą co chciałem.

Jak już wystawię np. kartę za tą zawyżoną cenę to jak znaleźć akurat tą kartę na drugim koncie? Jak widzę, można tylko złożyć ofertę kupna, ale wtedy kupi najtańszą możliwą a nie tą co chciałem.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Witam. Ze sie wtrace. Zawyzajac cene, sam sobie strzelasz w stope bo steam pobiera za kazda transakcje 15%. Wiec zawyzajac cene zawyzasz rowniez te oplate. Nie lepiej poczekac na jakis moment typu niedawna wyprzedaz swiateczna czy noworoczna na steam, gdzie ludzie na potege wyprzedaja swoje ekwipunki. Na przyklad wspomniane skiny CSGO. Poczekac na spadek. Naupowac towaru po niskiej cenie i potem legalnie sobie zrobic transfer miedzy kontami. A potem cytujac Nikosia, koniunktura przyjdzie towar sie sprzeda i to z zyskiem. Juz na tym drugim koncie. Minusem moze byc okres transakcji. Bo zeby ceny wrocily do normy, potrzeba ze 2 tygodni. Moze troche wiecej. Ale kasa legalnie przerzucona. Owca syta i wilk caly.