Skyrim steam?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Jak każdy od dawna wie, wersje z językiem polskim posiadały tylko wersje gry rozprowadzane przez Cenegę. Jednak ostatnio na scenę wkroczyło Legendary Edition, które ten język oferuje w paczce już od 100 zł (!?). I tu pojawia się problem: co, jeśli mam już podpiętego Skyrima pod swoje steamowe konto (oczywiście bez wyboru ojczystego języka), a chcę się cieszyć pełną, polską wersją gry?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
języki polski, czeski i rosyjski oficjanie figurują jako języki wspierane przez Steam.
Mam jednak pytanie dlaczego zatem nadal są one dla mnie niedostępne?
Atakuj support. Im więcej "pretensji" od posiadaczy wersji angielskiej tym szybciej się tym zajmą.Dziękujemy za zgłoszenie zaistniałego problemu.
Zdajemy sobie sprawę z jego istnienia i pracujemy nad jego rozwiązaniem
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Toć dodali język polski do każdej wersji?Sumarlidi pisze: Jak każdy od dawna wie, wersje z językiem polskim posiadały tylko wersje gry rozprowadzane przez Cenegę. Jednak ostatnio na scenę wkroczyło Legendary Edition, które ten język oferuje w paczce już od 100 zł (!?). I tu pojawia się problem: co, jeśli mam już podpiętego Skyrima pod swoje steamowe konto (oczywiście bez wyboru ojczystego języka), a chcę się cieszyć pełną, polską wersją gry?