Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Pieniążki z playfire do GMG przechodzą automatycznie? I czy jeżeli na playfire mam 4,5 funta to znaczy że to mam i musi spaść do 0 a ta suma ma się znleźć na GMG, czy tylko, że tyle zarobiłem i sobie tam widnieje.
Jak masz konto GMG z Playfire połączone to tam w sklepie nazywa się bodaj "GMG Credits" i to są właśnie te playfire'owe pieniązki. Tam chyba od razu to widnieje. Ja mam i na playfire 0.07 funta i na GMG też 0.07funta
- Kontakt:
To się u mnie właśnie różni , na playfire mam 4,5 a na gmg 1,15. Jak mnie pamięć nie myli to to 1,15 gmg credits dostałem za zakupy w bonusie. Dlatego się pytam, czy to playfire pokrywa się z GMG czy nie koniecznie. Bo może coś już kupiłem za te kredyty.
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
/edit: Odzyskałem e-mail, czekam na maila z opcją zmiany hasłaNatan pisze: Mam mały duży problem. Nie wiedziałem nawet że mam połączone konto Playfire z moim kontem na Steam. Dziś gdy utworzyłem konto i próbowałem połączyć je ze steamem, pokazał się komunikat że to konto jest już połączone z innym kontem Playfire. Problem jest taki że nie mam pojęcia z jakim. Jak to teraz naprawić? Śmieszne, ale prawdziwe, nie pamiętałem żebym miał tam konto

Ostatnio zmieniony 26 paź 2015, o 15:10 przez Natan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Już się zorientowałem jaki to mail. Pozostaje czekać na maila z opcją zresetowania hasła. Na gmaila przychodzi od razu, niestety to francuski mail i coś powoli idzie
. Ale inne z Playfire dochodził, w tym jeden wczoraj więc wystarczy poczekać

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Raczej nie liczyłbym na nic ciekawego za 1 funta na gmg. Co jakiś czas są tam przeceniane gry indie w tej cenie ale tylko te wielokrotnie już bundlowane. A jak chodzi o nowsze gry to zwykle skorzystanie z dodatkowego kodu promocyjnego obniży kwotę bardziej niż wykorzystanie tego 1 funta bo promocji łączyć nie można.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no to kupiłem dziś gre The Lady za 0.94funta na stim ma karty, wiem że to bundlowka ale nic lepszego nie znalazłem żeby wydać tego funta z kredytów
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Trochę chyba późno na odpowiedź, ale chcesz dodać do Steam Metro Redux Bundle? W takim razie dostaniesz Metro 2033 i Metro LL redux. Wersje podstawowe się nie dodają.
- Kontakt:
Super fajnie, dzisiaj się loguję i mam moje 4,5 funta
Ale chyba coś im się powaliło, bo 1,15 miałem za zakup albo jakiś inny bonus a nadpisali tyle ile miałem na playfire bez sumowania. Nie chce mi się z supportem walczyć i nie będę - dziwne tylko że w moim wypadku długo ta kwota przechodziła na GMG.

- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Oferty na preordery http://www.greenmangaming.com/5-of-the-best/
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Teoretycznie wiem, jak przerzucic obecne kredyty (29.99) na nowe po 24 listopada.
http://blog.playfire.com/2015/11/batman ... pdate.html
http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/p ... am-knight/
Kupujemy Batka AK, dodajemy do steam. Po 24 listopada (14 każdy dostanie gifty poprzednich 4 batmanów) ticket z żądaniem zwrotu kasy (zwrócą kasiore lub kredyty). Poprzednie gry mają być do każdej szt AK na steam czy, tylko do tych zakupionych na steam ?
Nie wiem, tylko czy to nie za duże przegięcie ?:D
http://blog.playfire.com/2015/11/batman ... pdate.html
http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/p ... am-knight/
Kupujemy Batka AK, dodajemy do steam. Po 24 listopada (14 każdy dostanie gifty poprzednich 4 batmanów) ticket z żądaniem zwrotu kasy (zwrócą kasiore lub kredyty). Poprzednie gry mają być do każdej szt AK na steam czy, tylko do tych zakupionych na steam ?
Nie wiem, tylko czy to nie za duże przegięcie ?:D