Playfire

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Pieniążki z playfire do GMG przechodzą automatycznie? I czy jeżeli na playfire mam 4,5 funta to znaczy że to mam i musi spaść do 0 a ta suma ma się znleźć na GMG, czy tylko, że tyle zarobiłem i sobie tam widnieje.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

dog_1 pisze: Pieniążki z playfire do GMG przechodzą automatycznie? I czy jeżeli na playfire mam 4,5 funta to znaczy że to mam i musi spaść do 0 a ta suma ma się znleźć na GMG, czy tylko, że tyle zarobiłem i sobie tam widnieje.
Jak masz konto GMG z Playfire połączone to tam w sklepie nazywa się bodaj "GMG Credits" i to są właśnie te playfire'owe pieniązki. Tam chyba od razu to widnieje. Ja mam i na playfire 0.07 funta i na GMG też 0.07funta
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

To się u mnie właśnie różni , na playfire mam 4,5 a na gmg 1,15. Jak mnie pamięć nie myli to to 1,15 gmg credits dostałem za zakupy w bonusie. Dlatego się pytam, czy to playfire pokrywa się z GMG czy nie koniecznie. Bo może coś już kupiłem za te kredyty.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Dodaj coś do koszyka zwykle wtedy salda są synchronizowane.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Mi kliknięcie na playfire na kredyty automatycznie je przenosiło do gmg (wystarczył relog).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Armin pisze:
MilkyWay pisze: Co tam można kupić za 1 funciaka co mam za bioshocka ;) doradzi ktoś?

podbijam pytanie bo sam mam tyle do wydania ale na tym calym gmg nie ma sortowania gier po cenie
Panowie, na stronie głównej kliknijcie na lupę, potem po prawej zaznaczcie PC oraz suwak price ustawcie 1 - 1.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Natan pisze: Mam mały duży problem. Nie wiedziałem nawet że mam połączone konto Playfire z moim kontem na Steam. Dziś gdy utworzyłem konto i próbowałem połączyć je ze steamem, pokazał się komunikat że to konto jest już połączone z innym kontem Playfire. Problem jest taki że nie mam pojęcia z jakim. Jak to teraz naprawić? Śmieszne, ale prawdziwe, nie pamiętałem żebym miał tam konto ;)
/edit: Odzyskałem e-mail, czekam na maila z opcją zmiany hasła :D
Ostatnio zmieniony 26 paź 2015, o 15:10 przez Natan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Jedyny sposób to support, ale to działa bardzo powoli.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Już się zorientowałem jaki to mail. Pozostaje czekać na maila z opcją zresetowania hasła. Na gmaila przychodzi od razu, niestety to francuski mail i coś powoli idzie :P. Ale inne z Playfire dochodził, w tym jeden wczoraj więc wystarczy poczekać
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

dog_1 pisze:
Armin pisze:
MilkyWay pisze: Co tam można kupić za 1 funciaka co mam za bioshocka ;) doradzi ktoś?

podbijam pytanie bo sam mam tyle do wydania ale na tym calym gmg nie ma sortowania gier po cenie
Panowie, na stronie głównej kliknijcie na lupę, potem po prawej zaznaczcie PC oraz suwak price ustawcie 1 - 1.
faktycznie ten sposób działa dzięki

tyle że na razie nic ciekawego do wyboru
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Raczej nie liczyłbym na nic ciekawego za 1 funta na gmg. Co jakiś czas są tam przeceniane gry indie w tej cenie ale tylko te wielokrotnie już bundlowane. A jak chodzi o nowsze gry to zwykle skorzystanie z dodatkowego kodu promocyjnego obniży kwotę bardziej niż wykorzystanie tego 1 funta bo promocji łączyć nie można.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

no to kupiłem dziś gre The Lady za 0.94funta na stim ma karty, wiem że to bundlowka ale nic lepszego nie znalazłem żeby wydać tego funta z kredytów
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Do 24 listopada jest czas- szkoda,że za bardzo nie ma na co wydać. Na playfire już wyczyścili kwoty.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Ja liczę na jakąś obniżkę gacka przed 16 listopada ;)
mwk
Awatar użytkownika
mwk
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czy Metro Redux Bundle dodaje do konta także zwykłe wersje gry?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Trochę chyba późno na odpowiedź, ale chcesz dodać do Steam Metro Redux Bundle? W takim razie dostaniesz Metro 2033 i Metro LL redux. Wersje podstawowe się nie dodają.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Super fajnie, dzisiaj się loguję i mam moje 4,5 funta :) Ale chyba coś im się powaliło, bo 1,15 miałem za zakup albo jakiś inny bonus a nadpisali tyle ile miałem na playfire bez sumowania. Nie chce mi się z supportem walczyć i nie będę - dziwne tylko że w moim wypadku długo ta kwota przechodziła na GMG.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

South Park dodali do VIp offers na GMG za 7,99 funta.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Teoretycznie wiem, jak przerzucic obecne kredyty (29.99) na nowe po 24 listopada.

http://blog.playfire.com/2015/11/batman ... pdate.html
http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/p ... am-knight/

Kupujemy Batka AK, dodajemy do steam. Po 24 listopada (14 każdy dostanie gifty poprzednich 4 batmanów) ticket z żądaniem zwrotu kasy (zwrócą kasiore lub kredyty). Poprzednie gry mają być do każdej szt AK na steam czy, tylko do tych zakupionych na steam ?

Nie wiem, tylko czy to nie za duże przegięcie ?:D
Zablokowany