Wystartowala 2 edycja www.bookrage.org, tym razem z kryminalami. Srednia obecnie na poziomie 23 zl. Paczka bedzie aktywna przez 14 dni.
ps.
ekipa bookarage zapowiedziala takze w bliskiej przyszlosci paczke z komiksami.
Polski bundle ksiazkowy
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Ehh byłeś szybszy, zacząłem się przyglądać cóż tam przygotowali dla nas tym razem. Bundle już zapowiedzieli wcześniej, ale nie mogłem rozszyfrować wszystkiego co było na screenie.
Konrad T. Lewandowski – Magnetyzer
Katarzyna Szewczyk, Jacek Skowroński – Maski
Rafał Dębski – Labirynt von Brauna
Alexander Gütsche - Wieczór gorzkiej mgły
Arthur Conan Doyle – Pies Baskervillów (to akurat tytuł w domenie publicznej, którego nie było dotąd w dobrze opracowanej cyfrowej wersji)
BTA
Szczepan Twardoch - Zimne wybrzeża
- Kontakt:
Zapomniałem dodać ciekawe info z dp.pl
Czyżby akcja na wzór Humble Bundle? Jeśli tak to może być bardzo miłe z ich strony. Sam za mało czytam, a ostatnia ilość gier wybiła mnie z płynności, ale już jedna pozycja mi się podoba z listy.Póki co organizatorzy nie mówią, jakie książki zostaną dołożone (dla wszystkich) do zestawu, jeśli sprzedaż osiągnie odpowiedni poziom. Odpowiedzialny za dobór literatury Paweł Dembowski zdradził jednak, że będzie to nie lada gratka dla miłośników klasycznej angielskiej powieści kryminalnej. Jeden z przygotowywanych tytułów nie był wcześniej publikowany w języku polskim.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Ech już się napaliłem, że to normalne drukowane książki są. Starość nie radość, trzeba będzie w końcu jakiś czytnik kupić (na emeryturę) albo co. Heh chyba wytrząsnę Conan Doyla z domowej biblioteczki i poczytam do snu, dawno nie czytałem.
Oho, nareszcie
Średnia widzę, że wystartowała z niższego pułapu, ale chyba nadrobią to popularnością.
Mnie kupili jakością formatowania - książki, które nabyłem przy okazji poprzedniej edycji to jedyne ePuby, przy których nie musiałem grzebać przed czytaniem. Korekta także stanęła na wysokości zadania i literówek znalzazłem zaledwie kilka na książkę, a nie jak to bywa w przypadku naszych e-księgarni kilkadziesiąt.

Mnie kupili jakością formatowania - książki, które nabyłem przy okazji poprzedniej edycji to jedyne ePuby, przy których nie musiałem grzebać przed czytaniem. Korekta także stanęła na wysokości zadania i literówek znalzazłem zaledwie kilka na książkę, a nie jak to bywa w przypadku naszych e-księgarni kilkadziesiąt.
Bardzo fajna inicjatywa, szczególnie jestem uradowany, że to kryminały. Oby tak dalej!
Trzecia edycja! Tym razem "Legendy Fantasy".
Zapisz się do newsletera, zostań zasypany spamem od strony współpracującej z bookrage, dowiedz się o bundlu na stronie o tanich grach.Vector pisze: Trzecia edycja! Tym razem "Legendy Fantasy".
Dzięki za info Vector

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Czy ktoś kupił z bookrage pakiet Legendy Fantasy, wykasowałem linka a po dwóch dniach dali jako bonus Ogrojec baśni Grabińskiego,wszystkie książki ściągnąłem oprócz tej jedynej mógłby ktoś wysłać w epubie tą jedną książkę na maila lub wrzucić na jakiś hosting i wysłać mi namiary na pm? Pisałem do nich dwa razy, ani razu nie odpowiedzieli. Tym razem link do pakietu zbieramy na wolność zapisałem w oddzielnym txt.
- Kontakt:
Wystartowała nowa akcja tym razem z komiksami: http://pl.comicsrage.org pod tytułem "CULTURE OF ANGER". Komiksy dostępne w formie PDF oraz ACV.
Karol "KRL" Kalinowski
Łukasz Ryłko - Śmiercionośni
Endo - Project: Human
Marek Turek - Bajabongo
Zapłać więcej niż 6,66$ żeby otrzymać ten komiks.
Rzontkowski, Ozga - Yorgi
Ja biorę;) I po co ja kupowałem czytnik? Tyle książek po taniości, a czasu nigdzie nie sprzedają:(