Jakiś trojan?Kuba pisze: Uwaga! dla tych co ogladaja csgo przez twich
https://www.reddit.com/r/chrome/comment ... date_link/
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Jak ma się włączonego adblocka to można się czuć bezpiecznym. No i trochę oleju w głowie bo ktoś napisał, że trzeba ściągnąć jakieś .exe i odpalić żeby sobie kompa zainfekowaćZer0 pisze:Jakiś trojan?Kuba pisze: Uwaga! dla tych co ogladaja csgo przez twich
https://www.reddit.com/r/chrome/comment ... date_link/

- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Ale czy warto... te poprzednie co były, w szczególności kapsułki, są na rynku jeszcze tańsze niż były w tej promocji, bo gdzieś za 0,80-0,90 idzie je kupić. Ludziom się znudziły takie cuda albo wszyscy wpadli na ten sam pomysł dorobienia się milionów

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Wszyscy wpadli na ten sam pomysł. Na zwykłych naklejkach pewnie sie da 1-10 centów zarobic za 3-6 miesięcy.
Coś się zmieniło w csie jak widzę. Mam skrzynkę w ekwipunku mimo że nie wchodziłem na do gry.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Ale jak oglądałeś twitcha z turnieju i mając połączone konto ze steam... to wypadały paczki. Chyba że to zwykłe skrzynki... cs ma czasem opóźnienia z EXPem to i skrzynkami też. Nieraz tak miałem jak wracałem do gry następnego dnia.
P.S. Jak tam dropy z turnieju? U mnie o dziwo 5 paczek (w tym 2 Coble) z dwóch kont
W poprzednich turniejach łącznie 2 paczki z tych tańszych...
P.S. Jak tam dropy z turnieju? U mnie o dziwo 5 paczek (w tym 2 Coble) z dwóch kont

- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 16 razy
Jeśli o mnie chodzi to obecny Dreamhack uważam za udany, nie dość że fnatic przegrało i dało wreszcie komuś innemu podnieść puchar to wydropiły mi skrzynie z DD2 (meh) i Cobble (jeszcze bardziej meh). Do tego zakupiłem kolejną skrzynię z DD2 (na zapas) i 3 boostery które otwarłem. Zobaczymy ile się zarobi 

- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Dropnął Overpass z półfinału Navi (ostatnio Cobble w Kolonii), kupiłem trochę paczek autografów za 10€, może coś z tego będzie
Sam turniej ciekawy i dobrze zorganizowany. Envy przetrwało półfinał z G2 na Inferno więc już musieli wygrać
Sam turniej ciekawy i dobrze zorganizowany. Envy przetrwało półfinał z G2 na Inferno więc już musieli wygrać