Yuplay.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

dla ciekawskich, gra po zakupie normalnie dodała się do steam :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Pomoże mi ktoś co mogę zrobić w tej sytuacji, że nie otrzymałem gry. Na tej stronie rbk money mam, że już nie przyjmuje płatności. Ogólnie wina jest po stronie pko, które wysłało pieniądze dopiero dzisiaj. po 2 dniach? wtf... Napisałem im tam do suportu koślawym angielskim, ale nie wiem czy wgl odpiszą i co z tym będzie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

gc-017 pisze: Pomoże mi ktoś co mogę zrobić w tej sytuacji, że nie otrzymałem gry. Na tej stronie rbk money mam, że już nie przyjmuje płatności. Ogólnie wina jest po stronie pko, które wysłało pieniądze dopiero dzisiaj. po 2 dniach? wtf... Napisałem im tam do suportu koślawym angielskim, ale nie wiem czy wgl odpiszą i co z tym będzie.
Jeśli płaciłeś karta to chargeback.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Cześć... czy jest ktoś zaufany tutaj, kto pomoże mi zakupić Warhammer: End Times - Vermintide, ponieważ nie posiadam możliwości płatności kartą w internecie (tylko przelewy i PP). Jestem osobą uczciwą, a bardzo zależy mi na owym tytule... :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

raistand pisze:
gc-017 pisze: Pomoże mi ktoś co mogę zrobić w tej sytuacji, że nie otrzymałem gry. Na tej stronie rbk money mam, że już nie przyjmuje płatności. Ogólnie wina jest po stronie pko, które wysłało pieniądze dopiero dzisiaj. po 2 dniach? wtf... Napisałem im tam do suportu koślawym angielskim, ale nie wiem czy wgl odpiszą i co z tym będzie.
Dzięki za info. Jednym z problemów też jest, że to było własnie kartą płacone, ale nie moją (do tego wpłata jest już w rozliczonych płatnościach, ale dopiero od dzisiaj). Odpisali mi Ci z rbk, że oni wpłatę dostali i że przesłali ją do sklepu. Tylko w moich kupionych nic nie mam. Muszę chyba jeszcze czekać aż odpisze yuplay.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

gc-017 pisze:
raistand pisze:
Dzięki za info. Jednym z problemów też jest, że to było własnie kartą płacone, ale nie moją (do tego wpłata jest już w rozliczonych płatnościach, ale dopiero od dzisiaj). Odpisali mi Ci z rbk, że oni wpłatę dostali i że przesłali ją do sklepu. Tylko w moich kupionych nic nie mam. Muszę chyba jeszcze czekać aż odpisze yuplay.
Mimo wszystko warto się zorientować jak w danym wypadku przebiega procedura bo jakiś termin przeleci a potem to ani gry, ani pieniędzy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Czy ktoś mógłby potwierdzić, że Vermintide znowu nie da się kupić przez Holę? Próbowałem 2 dni temu, gra zniknęła ze sklepu, teraz pojawiła się na nowo, ale nadal nie dochodzę do płatności. Strona nie przepuszcza mnie dalej niż za koszyk. Jeżeli ktoś mógłby to sprawdzić - proszę bardzo dajcie znać. Z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Zgadza się, ja koło 14 kupiłem koledze, poprosił mnie o jeszcze jeden kluczyk dla znajomego i nie mogę kupić.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

@Up dzięki za szybką odpowiedź.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

http://yuplay.ru/product/14739800/

Orientuje się ktoś czy jest lock? Widzę wszystkie dostępne jezyki a nie ma sub id?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Aramandur pisze: W jaki sposób mogę sprawdzić czy daną grę będę mógł aktywować na swoim koncie i korzystać z niej bez problemu? http://yuplay.ru/product/14685493/
Tę grę kupowałem i aktywowałem. Chyba nawet była w tym temacie informacja o braku blokady dla tej gry.

PS Można było ją kupić taniej. Chyba około 80rubli.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

@Aramandur
F1 jeszcze z 2 miesiące temu nie miały loka, pamiętam bo się przymierzałem do zakupu (było 75% off i za 8 zł szło kupić). Od 3 tygodni jest blokada niestety. No, ale jeżeli wierzyć Steam ID, który podają to może jeszcze mają klucze bez blokady więc jest szansa, że bez problemu aktywujesz. Ryzyk fizyk ;)

@sebo922
Jak każde z wydań PES ma loka więc nie kupuj. Zdaje się, że od dawna kolejne edycje nie mają loka na Brazylię więc wchodzi w rachubę Nuuvem. Z tego co pamiętam właśnie z Nuuvem można było spokojnie kupować, zresztą teraz to inaczej wygląda vide płatności, więc to już nieaktualne i chyba nie da rady kupić. Wiem ... takie masło maślane mi wyszło, no ale ja już z Nuuvem nie walczę więc nie wiem jak tam się kupuje.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Kontakt:

Wie ktoś z Was jaki jest maksymalny czas oczekiwania na grę? Zaraz mi mina 24 godziny od wpłaty. Pierwszy raz taka sytuacja mi się zdarzyła
Awatar użytkownika
Łowca

Mam pytanko czy do gier, które premierę dopiero będą miały to kluczyk otrzymam dopiero po niej czy jest jakiś key który np. umożliwi mi dodanie gry do biblioteki i późniejsze pobranie w odpowiednim czasie? Chodzi mi o Steam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

zależy od gry ale przeważnie dają dopiero w dniu premiery

np. do tego jeszcze nie ma klucza
http://yuplay.ru/product/14747746/
Awatar użytkownika
Łowca

Rozumiem, miałem kiedyś pewien przypadek z Kinguin - mianowicie zamówiłem Wieśka 3 jakiś miesiąc przed premierą za ~150 zł (Steam) i jak się okazało później coś się u nich powaliło (niby) i się okazało, że w ofercie mieli GOG key... Na całe szczęście sami zaproponowali zwrot pieniążków lub cofnięcie ich na saldo sklepu i -15% na zakup czegoś z ich oferty... Z ruskimi może być trudniej...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

cinecky pisze: Z ruskimi może być trudniej...
chyba łatwiej. To nie keyshop.
@down:
W tym przypadku prędzej "szampanskoje igristoje" ;)
Ostatnio zmieniony 26 paź 2015, o 21:30 przez buck, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca

Może coś w tym jest... wszak "Kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije ;)"
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

jak pisze na karcie gry aktywacja STEAM to tak będzie, inna sprawa że po premierze może okazać się ze klucz ma blokadę na aktywację ale tytuły niezależne raczej są OK
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Kilka promocji na gry z serii Lego
http://yuplay.ru/news/1786/

Mogę potwierdzić działanie klucza (co dziwne jak na ten sklep - skan z pudełka/płyty) LEGO Jurassic World.
ODPOWIEDZ