Playfire

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Nie ma info jeszcze. Usunąć z dnia na dzień nie usuną, skoro zapowiedzieli, że stanie się to 13 listopada. Na jesienną wyprzedaż powinniśmy się załapać z kredytami.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

warhameron pisze: Nie ma info jeszcze. Usunąć z dnia na dzień nie usuną, skoro zapowiedzieli, że stanie się to 13 listopada. Na jesienną wyprzedaż powinniśmy się załapać z kredytami.
A kiedy można się spodziewać jesiennej wyprzedaży? I czy obecna cena na Football Manager 2015 jest korzystna (6.99)?

Mi Support na pytanie o zniknięcie kredytów potwierdził:

"Yes, credit will be going away on the 30th of October. All correspondence about the credit and changes to it will be posted on the Playfire/GMG blog, so I highly recommend keeping an eye on that for the future.

Thanks and happy gaming,
James

Green Man Gaming & Playfire
Customer Service"
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Jak zgarnąć 1 funta za zagranie w Bioshock Infinite? Połączyłem konto steam z playfire, uruchomiłem grę, rozpocząłem nową grę i nie dostałem.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

taquito pisze: Jak zgarnąć 1 funta za zagranie w Bioshock Infinite? Połączyłem konto steam z playfire, uruchomiłem grę, rozpocząłem nową grę i nie dostałem.
no i pewnie nie dostaniesz :(
mam ten sam problem od chyba 3 tyg. pisalem do supportu 2x i wielkie G... :(
chyba po funciaku :(
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Z reddita, oficjalne potwierdzenie od GMG dotyczące wygaśnięcia kredtytów:
Anyone with credit in GMG will be getting an email today or tomorrow. I figured you guys should get a headsup this time, and as much transparency as I can give at this time.

When is my credit expiring? All Green Man Gaming credit will expire on November 24th to prepare for the immediate launch of a new system.

Can I use my credit in conjunction with VIP offers before November 24th? Yes, you absolutely can!
Will I still receive credit for submitting a review? Yes, that will remain a part of the new system.
How about referrals? We’re completely revising our Refer A Friend system. We’ll have more information on this soon.
Will I be able to use new credit after November 24th in conjunction with vouchers? Yes, absolutely. You’ll also be able to buy store credit and gift it to your friends.
How will refunds that deliver credit work after November 24th? In pretty similar fashion. The new credit system may be used to compensate individuals in cases where direct refunds aren’t possible.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

24? Za 2 dni? Miał być 13 listopada :O
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

24th November, czyli listopada :p
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Kurde, spanikowałem, sorki :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Dostałem oficjalnie maila do GMG

Kod: Zaznacz cały

We’re working hard on a number of new initiatives, with plans to implement a new loyalty programme, vouchers that can be used in conjunction with credit, and more ways to bring greater value and amazing offers to our customers. Given that we sell games in over 185 countries each month, we’re also increasing opportunities for the community to use local payment systems, all of which will replace the current credit setup.

However, this unfortunately means we’ll be closing down the current credit programme, with plans to expire all GMG credit on November 24th, 2015.

Don't worry, there's still time left to spend your credit and grab an awesome deal on any of the 4,000+ titles we have available on the Green Man Gaming store, but we just wanted to give you a heads up and ensure you don't miss out.

Login now to use your credit before it expires on November 24th 2015. You can click here to check out all of our current hot deals and head over to our VIP section for exclusive deals only available to GMG account holders! Remember that you can also use credit on pre-purchase titles as well.

Here’s a brief little FAQ that we hope will answer a few additional questions:

When is my credit expiring? All Green Man Gaming credit will expire on November 24th to prepare for the immediate launch of a new system.

Can I use my credit in conjunction with VIP offers before November 24th? Yes, you absolutely can!

Will I still receive credit for submitting a review? Yes, that will remain a part of the new system.

How about referrals? We’re completely revising our Refer A Friend system. We’ll have more information on this soon.

Will I be able to use new credit after November 24th in conjunction with vouchers? Yes, absolutely. You’ll also be able to buy store credit and gift it to your friends.

How will refunds that deliver credit work after November 24th? In pretty similar fashion. The new credit system may be used to compensate individuals in cases where direct refunds aren’t possible.
If you have any further questions, please contact our customer support team here.

We realise that this is somewhat inconvenient, and we apologise for any frustration caused. We remain committed to delivering the best customer experience that we possibly can and hope that you will continue to shop with us, with plenty of exciting new things to come.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Tyle dobrego, że kupiłem od nich wiedźmina jak był w promocji dla VIP-ów. Szkoda, że nie mają season passa to bym wziął i miał z głowy.
Widzę, że dodali dodatek do Wiedźmina szkoda, że nie season passa ale wydam przynajmniej kredyty na coś w co zagram.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2015, o 21:04 przez PiccoloPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Lepiej poczekać na czarny piątek/Jesienną wypź (zapewnie coś będzie)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Tylko Czarny Piątek jest 27 listopada, a kredyty są ważne do 24. Przypadek? :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

ale na Halloween jakąś wyprz pewnie dadzą :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

A co ja zrobię z 4 funtami co się ostały... Przez ostatni rok nie było z czego zbierać.
Na promocjach raczej nic ciekawego i w przystępnej cenie nie będzie dla mnie... Do AC S sporo braknie, a do Ligi Rocketa drugie tyle... Zobaczymy co przyniesie listopad...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ja mam 36 do wydania i w najgorszym przypadku wezme xcoma 2 w niego na bank zagram.

Wypż od 26: http://blog.playfire.com/2015/10/face-y ... tarts.html
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Co tam można kupić za 1 funciaka co mam za bioshocka ;) doradzi ktoś?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Jako że prawie 46 funciaków do wydania jest, to skusiłem się i wziąłem DARK SOULS II: Scholar of the First Sin za 15 funtów :) Miałem to kupić na Winter Sale za siano ze steamowego walleta, ale skoro i tak te kredyty trzeba wydać to stwierdziłem że nie będę czekał.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Od 26 będzie wyprzedaż Halloweenowa, jedna z ostatnich szans aby kupić coś w porządnej cenie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Mam mały duży problem. Nie wiedziałem nawet że mam połączone konto Playfire z moim kontem na Steam. Dziś gdy utworzyłem konto i próbowałem połączyć je ze steamem, pokazał się komunikat że to konto jest już połączone z innym kontem Playfire. Problem jest taki że nie mam pojęcia z jakim. Jak to teraz naprawić? Śmieszne, ale prawdziwe, nie pamiętałem żebym miał tam konto ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

MilkyWay pisze: Co tam można kupić za 1 funciaka co mam za bioshocka ;) doradzi ktoś?

podbijam pytanie bo sam mam tyle do wydania ale na tym calym gmg nie ma sortowania gier po cenie
Zablokowany