Fanatical - temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

drogo... ale Blues and Bullets to bym przytulił ;-]
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Hah, HB może się schować, 10 nieposiadanych, nigdy nie bundlowanych gier, sporo fajnych indyków, większość to wishlista, nie musieli mnie długo namawiać.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Blues and bullets tylko pierwszy ep.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Myślę, że warto napisać o Town of Salem -> to popularna w wielu kręgach (ja np. znam ją z początków czy też najlepszego okresu markolfa :P) "forumowa" mafia. A przy tym znacznie bardziej rozbudowana -> ról jest tak dużo, że bez poczytania instrukcji naprawdę ciężko na starcie ogarnąć jak grać. Ja gram na żywca, ale idzie się z każdą grą coraz więcej nauczyć.
Emocje potrafią być naprawdę mocne a to przecież głównie dialog, manipulacja, śledztwo i kojarzenie faktów. Gra się nie nudzi szybko poprzez zróżnicowanie ról a tym samym strategii potrzebnej do zwycięstwa. Wymaga też skupienia przez te kilka godzin rozgrywki - to jak partyjka w szachy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Czy tylko ja mam problem z dostępem do konta na bundlestars? Za każdym razem, gdy się loguję chce zmiany hasła. Mail przychodzi po 10 minutach. Potwierdzam, że chcę zmienić hasło podając swój mail i wyskakuje błąd ;s
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Recu pisze: Czy tylko ja mam problem z dostępem do konta na bundlestars? Za każdym razem, gdy się loguję chce zmiany hasła. Mail przychodzi po 10 minutach. Potwierdzam, że chcę zmienić hasło podając swój mail i wyskakuje błąd ;s
Też po zalogowaniu musiałem zmienić hasło.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

taquito pisze:
Recu pisze: Czy tylko ja mam problem z dostępem do konta na bundlestars? Za każdym razem, gdy się loguję chce zmiany hasła. Mail przychodzi po 10 minutach. Potwierdzam, że chcę zmienić hasło podając swój mail i wyskakuje błąd ;s
Też po zalogowaniu musiałem zmienić hasło.
Po 2 godzinach męczenia w końcu zadziałało. Zachciało im się cudować ze stroną i jak zwykle część ludzi ma problemy :gwizdany:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ile kosztował Killer Bundle 5 z włączoną Holą przed zmianą strony?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

dusty.camper pisze: Ile kosztował Killer Bundle 5 z włączoną Holą przed zmianą strony?
4.08€
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Dzięki, właśnie miałem pisać, że już znalazłem. Nie wiem tylko czemu teraz uparcie pokazuje mi 4,99$ z włączoną Holą i po wyczyszczeniu całej historii przeglądarki.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

dusty.camper pisze: Dzięki, właśnie miałem pisać, że już znalazłem. Nie wiem tylko czemu teraz uparcie pokazuje mi 4,99$ z włączoną Holą i po wyczyszczeniu całej historii przeglądarki.
nie pomyślałeś, że uparcie pokazuje dlatego że bundlestars razem ze zmianami na stronie zrezygnowała tak jak indiegala z kombinowania vatem?

teraz pozostały tylko 2 regiony cenowe - funty i dolary. przynajmniej na chwile obecna nic wiecej nie da sie wykombinowac.

i póki dolar tanieje a funty stoi lub rośnie to oplacalne bedzie branie w $ , aczkolwiek nie tak bardzo jak w euro z hola. no ale widocznie mieli za duzo naduzyc.

generalnie wielka szkoda, bo na samych killer bundlach to bylo okolo 3-4 zł taniej.. ale trudno, co robić.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Kiedy to się dokładnie stało? W dniu wyjścia bundla kupowałem jeszcze taniej z Holą.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz

No ja zawsze miałem dolary (bez holi), a dziś eurosy. No cóż ;p

@up
Od dziś chyba, a bundel już sporo stoi.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

ochodzkiryszard pisze: nie pomyślałeś, że uparcie pokazuje dlatego że bundlestars razem ze zmianami na stronie zrezygnowała tak jak indiegala z kombinowania vatem?
Pomyślałem tak, że to już pewnie na stałe, ale chciałem się upewnić. Po dodaniu do koszyka dalej wyświetla się Vat tyle, że 0% bez względu na kraj z którego kupujemy.
Niestety oznacza to ponad 20% podwyżkę ceny tego bundla no i wszystkich kolejnych. Tego się obawiałem.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Zasadniczo i tak co ciekawsze bundle z Bundlestars do najtańszych nie należą, a często te same gry wracają po 1-2 miesiącach do jakiejś paczki z IG, na którą są zakupy grupowe. Oczywiście są wyjątki... :(
A tu jeszcze ta zmiana (uszczelnienie ;-)) z cenami...
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Przegrałem już w samo Town of Salem 40 kilka godzin. To tak dla wahających się co do zakupu. Warto nawet mimo podwyżki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Revan pisze: Przegrałem już w samo Town of Salem 40 kilka godzin. To tak dla wahających się co do zakupu. Warto nawet mimo podwyżki.
dużo jest w tym graczy? bo widze że to gra dla 7-15 players
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Armin pisze:
Revan pisze: Przegrałem już w samo Town of Salem 40 kilka godzin. To tak dla wahających się co do zakupu. Warto nawet mimo podwyżki.
dużo jest w tym graczy? bo widze że to gra dla 7-15 players
Gra dla 15 graczy, z czego rozgrywka zapełnia się w 5-10 sekund w tych najbardziej uczęszczanych trybach. Graczy jest średnio 2000-4000 :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

hej może mi ktoś z Was powie czy miał problem z kluczami po zmianie strony???

kupiłem tego Crazy Loot bunmdle i niestety mam zamówienie complete ale jak wchodze w szczegóły nie widzę kluczy a poprzednie klucze z wcześniejszych bundli widzę bez problemu,
pisałem do supportu że nie widzę kluczy to kretyn jakiś mi podesłał "ścieżkę" gdzie te klucze powyinny się znajdować (a gdzie faktycznie ich nie ma)
ODPOWIEDZ