Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Hah, HB może się schować, 10 nieposiadanych, nigdy nie bundlowanych gier, sporo fajnych indyków, większość to wishlista, nie musieli mnie długo namawiać.
Myślę, że warto napisać o Town of Salem
to popularna w wielu kręgach (ja np. znam ją z początków czy też najlepszego okresu markolfa
) "forumowa" mafia. A przy tym znacznie bardziej rozbudowana
ról jest tak dużo, że bez poczytania instrukcji naprawdę ciężko na starcie ogarnąć jak grać. Ja gram na żywca, ale idzie się z każdą grą coraz więcej nauczyć.
Emocje potrafią być naprawdę mocne a to przecież głównie dialog, manipulacja, śledztwo i kojarzenie faktów. Gra się nie nudzi szybko poprzez zróżnicowanie ról a tym samym strategii potrzebnej do zwycięstwa. Wymaga też skupienia przez te kilka godzin rozgrywki - to jak partyjka w szachy.

Emocje potrafią być naprawdę mocne a to przecież głównie dialog, manipulacja, śledztwo i kojarzenie faktów. Gra się nie nudzi szybko poprzez zróżnicowanie ról a tym samym strategii potrzebnej do zwycięstwa. Wymaga też skupienia przez te kilka godzin rozgrywki - to jak partyjka w szachy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Czy tylko ja mam problem z dostępem do konta na bundlestars? Za każdym razem, gdy się loguję chce zmiany hasła. Mail przychodzi po 10 minutach. Potwierdzam, że chcę zmienić hasło podając swój mail i wyskakuje błąd ;s
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
nie pomyślałeś, że uparcie pokazuje dlatego że bundlestars razem ze zmianami na stronie zrezygnowała tak jak indiegala z kombinowania vatem?
teraz pozostały tylko 2 regiony cenowe - funty i dolary. przynajmniej na chwile obecna nic wiecej nie da sie wykombinowac.
i póki dolar tanieje a funty stoi lub rośnie to oplacalne bedzie branie w $ , aczkolwiek nie tak bardzo jak w euro z hola. no ale widocznie mieli za duzo naduzyc.
generalnie wielka szkoda, bo na samych killer bundlach to bylo okolo 3-4 zł taniej.. ale trudno, co robić.
Kiedy to się dokładnie stało? W dniu wyjścia bundla kupowałem jeszcze taniej z Holą.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Pomyślałem tak, że to już pewnie na stałe, ale chciałem się upewnić. Po dodaniu do koszyka dalej wyświetla się Vat tyle, że 0% bez względu na kraj z którego kupujemy.
Niestety oznacza to ponad 20% podwyżkę ceny tego bundla no i wszystkich kolejnych. Tego się obawiałem.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Zasadniczo i tak co ciekawsze bundle z Bundlestars do najtańszych nie należą, a często te same gry wracają po 1-2 miesiącach do jakiejś paczki z IG, na którą są zakupy grupowe. Oczywiście są wyjątki... 
A tu jeszcze ta zmiana (uszczelnienie
) z cenami...

A tu jeszcze ta zmiana (uszczelnienie

Przegrałem już w samo Town of Salem 40 kilka godzin. To tak dla wahających się co do zakupu. Warto nawet mimo podwyżki.
Gra dla 15 graczy, z czego rozgrywka zapełnia się w 5-10 sekund w tych najbardziej uczęszczanych trybach. Graczy jest średnio 2000-4000

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
hej może mi ktoś z Was powie czy miał problem z kluczami po zmianie strony???
kupiłem tego Crazy Loot bunmdle i niestety mam zamówienie complete ale jak wchodze w szczegóły nie widzę kluczy a poprzednie klucze z wcześniejszych bundli widzę bez problemu,
pisałem do supportu że nie widzę kluczy to kretyn jakiś mi podesłał "ścieżkę" gdzie te klucze powyinny się znajdować (a gdzie faktycznie ich nie ma)
kupiłem tego Crazy Loot bunmdle i niestety mam zamówienie complete ale jak wchodze w szczegóły nie widzę kluczy a poprzednie klucze z wcześniejszych bundli widzę bez problemu,
pisałem do supportu że nie widzę kluczy to kretyn jakiś mi podesłał "ścieżkę" gdzie te klucze powyinny się znajdować (a gdzie faktycznie ich nie ma)