Pokaż pulpit swojego PC
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 64 razy
- Kontakt:
Nawet spoko, sam się kiedyś bawiłem w takei przróbki. Co do dziesiątki mam obawy, że po takich modyfikacjach może być problem z późniejszymii aktualizacjami samej windy, czy coś w tym temacie Tobie wiadomo?
Problemów z samym systemem nie miałem dlatego ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć, jednak po aktualizacji potrafiły mi się wysypać ikony czy właśnie styl (potem musiałem tylko nadpisać). Ach, raz miałem też problem z kopią zapasową, która rozwaliła mi system ale to nic takiego.
Koniec końców zrezygnowałem w zabawę z tego bo jednak bardziej zależy mi na szybkości ładowania systemu niżeli na estetycznych pierdółkach. Moim zdaniem Windows zawsze będzie brzydko wyglądał czy to ze skinem zrobionym przez osobę z zewnątrz czy to domyślnym motywem. Zawsze OSX > Windows według mnie, nie tylko pod względem wyglądu ale i działania.
Koniec końców zrezygnowałem w zabawę z tego bo jednak bardziej zależy mi na szybkości ładowania systemu niżeli na estetycznych pierdółkach. Moim zdaniem Windows zawsze będzie brzydko wyglądał czy to ze skinem zrobionym przez osobę z zewnątrz czy to domyślnym motywem. Zawsze OSX > Windows według mnie, nie tylko pod względem wyglądu ale i działania.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Był format bo zmieniałem procek na 4-jajowego Zenona X5460. Tu szczegóły:
viewtopic.php?f=21&t=16390
Dlatego też kontroluję temperaturę.
A tu pusto:

viewtopic.php?f=21&t=16390
Dlatego też kontroluję temperaturę.
Mam tak samo ja Ty.
A tu pusto: