No to szkoda. Bo grę już przeszedłem i poza tymi achvimentami "rozwiąż zagadkę za pierwszym razem/w 60 sekund/ bez błędów" został mi tylko achievment za znalezienie klucza w 20 sekund. No cóż, to 100% będę musiał zrobić w drugiej części tej gry

Jak jeszcze nie bylo do niego dodatkow, mialem 190 godzin i kapnalem sie, ze nie mam osiagniecia za deadryczne przedmioty od bostw. Do dzis nie doszedlem, u kogo odpowiedzialem cos nie tak jak trzeba. Nie mam sil zaliczac tego jeszcze raz.
No pewnie, że można, ale to nie wyścigi przecież? 100% achivów to nie koniecznie też 100% gry
Może teraz zobaczysz, że calakowanie łatwych casuali zamiast gier AAA wcale nie jest takie dziwne jak się ma mało czasuPostScript pisze:A w temacie: Pixel Puzzles 2: Anime. Odkad zmienilem prace, nie mam czasu na granie i to w zasadzie robilem po kawalku. Czesc lepsza na pewno od Undeadz, ale do Japan sie nie umywa. Poza tym niektore obrazki denerwujace. Osiagniecia dostajemy po prostu za konczenie plansz + jedno za minipuzzle w menu glownym. Fajna gra i Birds tez wezme, jak bedzie w jakims bundlu.
Są ludzie którzy ronią ten osiąg, zostawiają kompa na noc, lub idąc do pracy/szkoły i powoli nabijają. Dla wielu jest to wyznacznik jak wiele zrobią dla osiągnięcia 100%.
Jak każde szanujące się hobby, dla bandki pasjonatów jest powodem do dumy, dla reszty marnotrawieniem czasu
pelikulas pisze: Miał być Mad Max ale nie będzie. Dobija mnie osiagnięcie z ukończeniem wszystkich pojedynczych wyzwań. przez całą grę nie patrzyłem na to, mam już wyeliminowane zagrożenie do 0 w całej grze itd, a tu patrze, że troche ponad połowe mam tych wyzwań i reszty teraz nie zrobię, bo ju jest za późno: np przycierania pojazdów scrotusa, zniszczenie danego pojazdu danym pojazdem, zabice tylu ludzi w taki sposób itd, jest tego masa i jak sie ma ukończone w grze wszystko, to nie ma jak tego robić, bo nie ma poprostu kogo zabijać. Zostały jedynie wyścigi, a na wyścigach raczej wszystkiego z autami związanego też nie da się zrobić. Więc odpuszczam sobie mad maxa. W najlepszym razie zabraknie mi 1 osiagnięcia, na chwile obecną mam jeszcze 8 do zrobienia, z czego 7 da się zrobić, a ostatniego z tymi wyzwaniami już za póxno ;/
Niektórzy powiedzą, że granie w gry to strata czasu. Wszystko zależy od tego co komu sprawia przyjemność. Jeśli mi robienie calaków często daje większą frajdę niż granie w grę żeby ją ukończyć to głupotą byłoby sobie tej przyjemności odmawiać
Huh? Jeśli masz włączoną grę to "grasz". Równie dobrze achievement mógłby zostać inaczej nazwany (na przykład "spędź w grze x czasu). To nie jest żadne oszustwo, bo ten czas i tak Ci musi zlecieć. Zmiana daty to już jest imo oszustwo, bo wtedy w minutę robisz coś co by Ci zajęło bardzo dużo czasu (co było zamysłem twórców). Jednak nadal nie przeszkadza mi jak ktoś sobie tak zrobi, bo twórcy mogli lepiej obmyślić osiągnięcie. Jedyne czemu mówię stanowcze NIE to SAM. Uważam, że ten program nie powinien istnieć i za używanie go Steam powinien banować, bo to jest po prostu oszukiwanie społeczności (albo przynajmniej próba, bo bardzo łatwo wypatrzeć kto SAM używa, a kto nie).pawelek91 pisze: Ja nie wiem jakie dla Ciebie ma znaczenie słowa oszukanie, ale nabijanie tego achika (idlowanie) nie różni się niczym od zmiany daty w bios. Przecież nie grasz w tą grę, tylko idlujesz. Idlowanie przez prawie 9 tys godzin to jest na prawdę skrajność.
Wbijanie go przez zmianę daty w bios to jest nie oszukiwanie, a wykorzystywanie buga w grze, dzięki któremu możesz sobie go wbić. SAM to inna bajka. Jest masa gier w których można obejść niektóre osiągnięcia. Niektórzy nawet na forach pytają o zapisy albo udostępniają je w poradnikach.
Furrak pisze:pelikulas pisze: Miał być Mad Max ale nie będzie. Dobija mnie osiagnięcie z ukończeniem wszystkich pojedynczych wyzwań. przez całą grę nie patrzyłem na to, mam już wyeliminowane zagrożenie do 0 w całej grze itd, a tu patrze, że troche ponad połowe mam tych wyzwań i reszty teraz nie zrobię, bo ju jest za późno: np przycierania pojazdów scrotusa, zniszczenie danego pojazdu danym pojazdem, zabice tylu ludzi w taki sposób itd, jest tego masa i jak sie ma ukończone w grze wszystko, to nie ma jak tego robić, bo nie ma poprostu kogo zabijać. Zostały jedynie wyścigi, a na wyścigach raczej wszystkiego z autami związanego też nie da się zrobić. Więc odpuszczam sobie mad maxa. W najlepszym razie zabraknie mi 1 osiagnięcia, na chwile obecną mam jeszcze 8 do zrobienia, z czego 7 da się zrobić, a ostatniego z tymi wyzwaniami już za póxno ;/
Wszystko się da zrobićPo pierwsze trza pamiętać że należy zrobić tylko te wyzwania co nie są powtarzalne. Po 2 jeżeli masz zniszczyć jakiś konkretny samochód jakimś aniołem to najpierw wyjeżdżasz z twierdzy danym samochodem, po czym wzywasz anioła i rozwalasz. Kolejna sprawa, jeżeli masz np zniszczyć miną, lub spalić inny samochód to szukasz takiego zaparkowanego i niszczysz. A na koniec to każde wyzwanie możesz wpisać w google i są opisane jak zrobić, a większość ma też filmiki. Sam zrobiłem to na końcu, kosztowało sporo zachodu, ale poszło
Nie wymiguj się