Szukam kogoś na co-op achi aby przejść tą gre na 100%, najlepiej za jednym podejściem ( sobota i niedziela )
Najlepiej jakby ktoś napisał pw na łowcach i dodał mnie na steam
[PC] Saints Row 4
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Może napisz tutaj: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=5929.
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Również z chęcią bym ukończył achiki z co-opa tylko dwie sprawy
1.Ts wymagany (nudno się gra jak nie idzie pogadać)
2.I całkowicie od nowa z nowymi postaciami. Z tego co pamiętam host musi mieć nową postać , dołączająca osoba może wejść z wykoksowaną co mi się nie widzi , z resztą granie do początku z max postacią szybko by znudziło.
Jeśli nie macie ts-a bądź nie chcę się wam grać nowymi postaciami to nawet nie wysyłajcie mi invita do znajomych.
1.Ts wymagany (nudno się gra jak nie idzie pogadać)
2.I całkowicie od nowa z nowymi postaciami. Z tego co pamiętam host musi mieć nową postać , dołączająca osoba może wejść z wykoksowaną co mi się nie widzi , z resztą granie do początku z max postacią szybko by znudziło.
Jeśli nie macie ts-a bądź nie chcę się wam grać nowymi postaciami to nawet nie wysyłajcie mi invita do znajomych.