Witam
Poszukuję słuchawek do grania i słuchania muzyki, zastanawiałem się nad superlux hd681 evo lub hd681. I chciałbym się zapytać czy warto je kupić czy szukać innych.
Słuchawki do 150
też tak myślałem , a jak ma się sprawa z kablem bo słyszałem że nawet lepiej grają z takim kablem za 20zł
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Również polecam Superlux HD681 EVO miałem już 2 sztuki i byłem z nich bardzo zadowolony, co do kabla to jest to fakt ,że ten który dają nie jest najlepszej jakości, a jako że jest możliwość łatwej jego wymiany jest to zalecane.
Aczkolwiek sam śmigałem przez jakiś czas na tym dołączonym do słuchawek, w każdym razie jak będziesz miał możliwość go zmienić to warto.
Aczkolwiek sam śmigałem przez jakiś czas na tym dołączonym do słuchawek, w każdym razie jak będziesz miał możliwość go zmienić to warto.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mam superluxy hd681 evo i mogę w 100% polecić. Jak na taką cenę do muzyki są fenomenalne (oczywiście jeśli masz jakąś kartę dźwiękową inną niż integra, bo bez niej dużo tracą) i w grach również się sprawdzają. O tym że kabel warto dokupić słyszałem, ale szczerzę mówiąc jakoś się nie zebrałem żeby go nabyć jeszcze.
a jaki kabelek poleciłbyś?TooruHW pisze: Również polecam Superlux HD681 EVO miałem już 2 sztuki i byłem z nich bardzo zadowolony, co do kabla to jest to fakt ,że ten który dają nie jest najlepszej jakości, a jako że jest możliwość łatwej jego wymiany jest to zalecane.
jeżeli słuchawki mają być zarówno do grania jak i słuchania muzyki nie wiem dlaczego nie wybierasz jakiś słuchawek z mikrofonem który śmiało będziesz mógł odłączyć.
Polecam słuchawki Creative Fatal1ty
http://www.morele.net/sluchawki-creativ ... 01-138470/
Mam je w połączeniu z kartą muzyczną Creative X-FI Xtreme Gamer i spisują się znakomicie , piękny miękki bas , na zintegrowanej karcie muzycznej też się dobrze spisują.
Polecam słuchawki Creative Fatal1ty
http://www.morele.net/sluchawki-creativ ... 01-138470/
Mam je w połączeniu z kartą muzyczną Creative X-FI Xtreme Gamer i spisują się znakomicie , piękny miękki bas , na zintegrowanej karcie muzycznej też się dobrze spisują.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Wczoraj doszły słuchawki Superluxy HD 669 i jestem zadowolony, jednakże.. słuchawki wyciszają nieźle lecz za to nieźle ściskają. Warto trochę rozciągnąć je na noc i pozostawić. Dźwięk bardzo dobry z kartą Xonar DX lecz trzeba pobawić się equalizerem. Jak to superluxy, pocą się uszy przy zwykłych padach, dlatego warto byś w takim wypadku zrobił skarpetkowy mod. http://pokazywarka.pl/skarpetkowy_mod/