Dlaczego u was premiera Until Dawn jest 27 choć w ps store jak i innych sklepach jest 26?
W takim przypadku wasze zdanie:
"gwarancję doręczenia w dniu premiery"
nie jest prawdziwe bo dostarczacie dzień po premierze. Jaka jest przyczyna tego, że u was widnieje data 27 sierpnia?
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
W waszym FAQ na stronie chyba tego nie ma (a przynajmniej nie było lub ja nie znalazłem), ale co w zasadzie daje to "doświadzczenie" ("EXP"/"Experience") i kolejne "poziomy" ("lvl"/"levele") w nowej Kompanii na Muve.pl? Czy chodzi tylko o "satysfakcję"?
Czy jest jakiś inny sposób na zdobycie srebra niż import punktów ze starej Kompanii Graczy (co już zrobiłem)?
Czy jest jakiś inny sposób na zdobycie srebra niż import punktów ze starej Kompanii Graczy (co już zrobiłem)?
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Poza tym nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale widziałem na Facebooku post sponsorowany od Muve.pl z datą CHYBA 27.08.15, ale nie jestem pewny, a już nie mogę tego wpisu znaleźć. W każdym razie prawdopodobnie chodzi o "Latobranie".
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Level dają większą możliwość personalizacji konta. Zaproszenia na nasze przyszły eventy i pokazy gier. No i w przyszłości coś takiego jak (po spełnieniu odpowiednich warunków) pozycję "mecenasa" muve.pl. Chodzi tutaj o takich liderów opinii, którzy będą mieli trochę ważniejszy głos w dyskusjach na stronie. Ale to ostatnie to przyszłość.kamil950 pisze: W waszym FAQ na stronie chyba tego nie ma (a przynajmniej nie było lub ja nie znalazłem), ale co w zasadzie daje to "doświadzczenie" ("EXP"/"Experience") i kolejne "poziomy" ("lvl"/"levele") w nowej Kompanii na Muve.pl? Czy chodzi tylko o "satysfakcję"?
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Super! Latobranie ruszyło, szału nie ma, ale to dopiero pierwszy dzień 
LATOBRANIE
@muve:
1. Czy jest jakaś szansa, że Pillars of Eternity: Expansion Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL dostanie jakąś zniżkę na latobraniu?
2. Czy istnieje jakaś możliwość wydania srebra na tańszy zakup gier cyfrowych?

LATOBRANIE
@muve:
1. Czy jest jakaś szansa, że Pillars of Eternity: Expansion Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL dostanie jakąś zniżkę na latobraniu?
- Kontakt:
Jest spory katalog, także warto wracać, może coś dla siebie traficie.McSnake pisze: Super! Latobranie ruszyło, szału nie ma, ale to dopiero pierwszy dzień
LATOBRANIE
@muve:
Co do pytań - w obu przypadkach odpowiedź brzmi nie.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Już zalicza. Niestety pierwszych zakupów nie zaliczyło.
Jako iż interesują mnie tylko gry steam, to listuję ofertę latobrania po tym typie DRM.
Na początku zwracało listę 119 pozycji, chwilę temu pokazywało 117, teraz jest 118.
Skąd te zmiany? Czy jest jakaś szansa zobaczyć co wypadło, a co się pojawiło nowego, skoro zmiany są wprowadzane na bieżąco ?
@Muve:
Jako iż interesują mnie tylko gry steam, to listuję ofertę latobrania po tym typie DRM.
Na początku zwracało listę 119 pozycji, chwilę temu pokazywało 117, teraz jest 118.
Skąd te zmiany? Czy jest jakaś szansa zobaczyć co wypadło, a co się pojawiło nowego, skoro zmiany są wprowadzane na bieżąco ?
- Kontakt:
Nie mam pojęcia. 118 u mnie wyświetla i to powinno być OK. Nie ma szansy, by coś nowego się pojawiło.McSnake pisze: Już zalicza. Niestety pierwszych zakupów nie zaliczyło.@Muve:
Nie wiem jeszcze - poszukamy.