Zbanowany na FB za udział w Nocy Giveawayów
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jeśli stawiali takie wymagania to wypadało się zapoznać z regulaminem... dodatkowo przez bana nie mogę brać udziału w innych eventach.
Edit: Ciekawe co powiedzą sponsorzy którym nagle z profili zniknie kilka tysięcy polubień.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2015, o 11:54 przez mikrawiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
No Hubsi jest tutaj można zrobić podział na trzy grupy ludzi:
1) łowcy którzy jakby się wygrali to by się ucieszyli a jak nie wygrali nie mają pretensji do nikogo
2) pseudo-łowcy, którzy chcieli na chama coś wygrać i mają problem, że nie wygrali
3) boty

1) łowcy którzy jakby się wygrali to by się ucieszyli a jak nie wygrali nie mają pretensji do nikogo
2) pseudo-łowcy, którzy chcieli na chama coś wygrać i mają problem, że nie wygrali
3) boty

- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Widzę, że nie jestem jedynym szczęśliwcem z blokadą
Coś im tam odpisałem i zobaczymy. Ja tam normalnie wszystkiego co popadnie nie lajkuje. Część stron miałem lajkowanych wcześniej, a mimo to załapałem się na przyblokowanie. Z ciekawości zobaczę co mi odlajkowało...
Jako że zbliża się 12 to mogę się pochwalić... dostałem info że koszulkę zdobyłem. Liczyłem bardziej na słuchawki, czy klawę z myszką... Może w następnej nocy...

Jako że zbliża się 12 to mogę się pochwalić... dostałem info że koszulkę zdobyłem. Liczyłem bardziej na słuchawki, czy klawę z myszką... Może w następnej nocy...
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Prawnie samo imię i nazwisko to nie są dane osobowe. Dane osobowe są wtedy, kiedy można daną osobę na jej podstawie jednoznacznie określić. Obstawiam, że osób o twoim imieniu i nazwisku jest co najmniej kilka w samej Polsce.
- Podziękowania: 8 razy
Też dostałem bana, dziwne że nagle FB zaczął takie coś robić bo pół roku temu można była lajkować po 1000 stron na godzinę i nic. Co do giveawayów nie wiem czy coś wygrałem, jak tak to fajnie, jak nie to trudno i żyje się dalej 

- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Zer0 pisze:Zakładając, ze po ogłoszeniu wyników NG by nie zniknęły

Wiadomo że pewna część by wyparowała, kolejna to lewe konta gdzie polubienia by pewnie zostały jeśli konto nie zostanie usunięte, ale ja np. nie miałem zamiaru nic usuwać, chociażby z tego powodu aby przy kolejnych akcjach nie musieć znowu klikać "Polub" ;D.
Fajnie bo był to pierwszy event tego typu i pochwalam jego założenia i trud aby pozyskać sponsorów. Wiem że chłopaki się nieźle napracowali aby to zorganizować. Boje się jedynie że te problemy które pojawiły się na końcu, mogą odbić się negatywnie na kolejne akcje. (mniej sponsorów)
Haha, tak bardzo śmieszny żart
Patrząc na to, jak przeżywacie to, że ktoś coś wygrał / ktoś czegoś nie wygrał nie zdziwiłbym się, gdybym miał rację 
@EDIT
Ale ja nie piszę do całej reszty, której pretensje są mniej lub bardziej sensowne, a do Ciebie - tylko i wyłącznie na temat Twojego super-uber śmiesznego żarciku. Ale komu tam chciałoby się spróbować to zrozumieć.

@EDIT
Ale ja nie piszę do całej reszty, której pretensje są mniej lub bardziej sensowne, a do Ciebie - tylko i wyłącznie na temat Twojego super-uber śmiesznego żarciku. Ale komu tam chciałoby się spróbować to zrozumieć.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2015, o 12:29 przez Ramsey, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
HEHE NO BARDZO ZABAWNY UŚMIAŁEM SIĘ TO PEWNIE INNI TEŻ. Myślę, że sporej grupie osób chodzi jednak o coś innego niż konkretnie sam brak wygranej, ale gdzie tam komuś chciałoby się to zrozumieć. Ludziom pobanowano podstawowe narzędzie niezbędne do życia jakim jest fejsbuk, a ty o jakimś giveawayu mówisz.