Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Z racji ze wygralem w konkursie CDA Vateran Bundla do gry Armored Warfare mam do oddania dwa kody do Early Access. Chciałbym oddac te kody osobom, ktore na pewno beda w to graly, a nie sprzedawaly na allegro. Dlatego mam 2 warunki: min 20 postów i konto od min pól roku na Łowcach. Pierwsze 2 osoby, ktore napisza mi PW i spełniają warunki otrzymaja ode mnie kod.
EDIT: Kody rozeszły sie na pniu. Nieaktualne.
EDIT: Kody rozeszły sie na pniu. Nieaktualne.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Overcast - Walden and the Werewolf
Dead Bits
Kod: Zaznacz cały
JM2KR-M4MH3-CEDJZ
Dead Bits
TCCQQ-R2I06-00DC4
Wziąłem Dead Bits! Dziękik4n pisze: Overcast - Walden and the Werewolf
JM2KR-M4MH3-CEDJZ
Dead Bits
TCCQQ-R2I06-00DC4
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
PID:
NPY65-NWR95-EDLAQ
ZJY62-FRPDJ-MRRCQ
oraz biały kruk Gun Monkeys:
http://www.indiegala.com/game?game_id=c ... d1f1bbf013
NPY65-NWR95-EDLAQ
ZJY62-FRPDJ-MRRCQ
oraz biały kruk Gun Monkeys:
http://www.indiegala.com/game?game_id=c ... d1f1bbf013
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Akurat nie miałem, dzięki wielkiecourun pisze: Pewnie każdy ma, ale nie ma sensu, by przepadł. Kod do Wiedźmin 2: Zabójcy Królów. Wersja na GOG.com. Klucz ważny do końca tego miesiąca, ale jak ktoś przygarnie, to na pewno da znać![]()
Spoiler:pokaż