Kupony allegro

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Mozesz kupic kilkanaście produktów, nawet od różnych sprzedawców, byle przekroczyło 100zł bez kosztów wysyłki.
Sam tak zakupy robiłem, więc potwierdzone info ;)
Ostatnio zmieniony 29 cze 2015, o 20:57 przez Kazujaman, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja tak kupowałem więc na 100% tak. Wydaje mi się że przy różnych sprzedawcach też (to testowałem przy tych starych). Wysyłka nie wlicza się w koszt. Tylko najlepiej sobie dodaj do obserwowanych czy coś bo mi kiedyś po 5-10 min znikła sesja 1 zakupu...

Edit: nie zdążyłem;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Hmm, to spróbuje to zrobić przez koszyk, czy lepiej pojedynczo kupować tylko nie płacić ostatecznie? Mówię o opcji u jednego sprzedawcy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja zwykle robię tak że daje do obserwowanych przez www. W aplikacji potem kupuje, płacę i tyle. Sesje wracają, ale po 1-2h... Jak masz kupony z dłuższym terminem to luz. Jak kupowałem coś w ostatniej chwili, to nie źle się wkurzałem jak nagle mi ginęła jedna sesja. Support od apki jest taki, że wszystko zlewa..
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Stary pisze: Hmm, to spróbuje to zrobić przez koszyk, czy lepiej pojedynczo kupować tylko nie płacić ostatecznie? Mówię o opcji u jednego sprzedawcy.
ja zawsze kupowałem po prostu, bez użycia koszyka. i wszystko przez przeglądarkę na PC, bo jak dla mnie tak jest zdecydowanie wygodniej. kupić bez płacenia. odpalić apkę i zapłacić. tyle ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Jedyny wymóg to mobilna płatnośc poprzez ich aplikację na min. 100zł (+przesyłka). Kupowac można z pc, z tabletu, smartfona - bez różnicy. Po prostu wybiera się "zapłac później". A potem z tej ich aplikacji jest: "możesz też zapłacic za ... (lista nieopłaconych transakcji)". Potem trzeba wybrac sposób przesyłki i wtedy kupon się sam doda - oczywiście jeśli suma przekroczy 100zł. Ewentualnie trzeba wybrac z listy kuponów, jeśli ktoś ma ich wiecej.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Podczas płacenia przy koszyku z kilkoma rzeczami nie było opcji zapłać później. Anulowałem już rozpoczęte płacenie i po jakimś czasie można było zapłacić przez aplikacje jeszcze raz wybierając wszystko co do dostawy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Weszła nowa promocja,
http://jakdorobic.com/kupony-allegro-wi ... -serwisie/

Byłby ktos w stanie pomóc w dostaniu kuponu? wystarczy podobno podać jedynie login allegro w access poincie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Również chętnie skorzystam z pomocy, więc podbijam.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

u mnie żadnego spotu, więc jeśli rzeczywiście to da się tak załatwić to też chętnie skorzystam jeśli ktoś przy okazji będzie w stanie to zrobić
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Wy tam szukajcie tych swoich puntków :) u mnie kino allegro , nie dość ze popcorn za złotówkę to jeszcze kupon dostane

Obrazek

http://kino.allegro.pl/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Pytanie/prośba:
Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie pomóc w wygenerowaniu kuponu?
Niestety w moim mieście nie ma hot-spota abym mógł zrobić to samodzielnie :(
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Wczoraj byłem w jednym z centrów handlowych(z listy), przedreptałem całe z telefonem w ręku, sieci allegro nie znalazłem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Ajjj, szkoda :(
20zł przy zakupie za 190 to dość przyjemna ulga :)
Ostatecznie będę musiał skorzystać z oferty allegrowego cwaniaczka sprzedającego kupony po 8zł... :(

Łowcza brać, pomocy! :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

był bym bardzo wdzięczny za pomoc w pozyskaniu kuponu
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Mam nadzieję, że nie wtryniam się za bardzo z odmiennym tematem ale wydaje mi się, że to podobna sprawa. Dostałem na ebayu voucher wart 10 funtów. Prawdopodobnie za to, że od ponad roku nic tam nie kupiłem ;) Jest haczyk - trzeba kupić coś za minimum 20 funtów, premia nie liczy się do kosztów przesyłki i oferta jest wyraźnie skierowana do UK located. No ale nie ukrywałem nigdy przed ebayem, że jestem PL located...
Czy ktoś korzystał kiedyś z tego? Daję dla przykładu link do regulaminu vouchera http://pages.ebay.co.uk/vouchers/REAC/
Ostatnio zmieniony 9 sie 2015, o 15:12 przez Koshara, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

McSnake pisze: Wczoraj byłem w jednym z centrów handlowych(z listy), przedreptałem całe z telefonem w ręku, sieci allegro nie znalazłem.
Bo to nie jest siec allegro, tylko wewnętrzna siec wifi free firmy ze spisu w regulaminie promocji. Próbowałem w jednej z siłowni Benefitów - kiedy przedarłem się przez siec ochroniarzy, labirynt biur, recepcji itp. i wreszcie dotarłem do tej jednej kanapy w jednej (!) z sal cwiczen, w której był zasięg wifi... też nie znalazłem sieci allegro. Myk polega na tym: namierzyc firmę ze spisu, znaleźc zasięg jej wewnętrznej sieci free, zalogowac sie do sieci i odpalic jakąś stronę w internecie. Dopiero wtedy powinna pojawic sie strona promocji allegro. Oczywiście do tej siłowni już nie wróciłem, znalazłem siec we Freshpoincie.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Problem w tym, żeby wejść do "marketowej" sieci WiFi nie musiałem podawać żadnego loginu, po prostu otwarta sieć Wifi
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Sorry, ale juz prosciej nie potrafie tego wytlumaczyc. Skoro siec jest otwarta. to nie powinna miec loginu. Czyli - ok. Wybierasz otwarta siec z listy dostepnych sieci.
Nie wiem o jakiej "marketowej" sieci w centrum handlowym piszesz. To musi byc konkretna siec firmy z listy, nie wystarczy pierwsza lepsza z okolicy. Odpalasz przegladarke, wpisujesz jakis adres (albo i nie - roznie moze byc) i przy probie polaczenia siec powinna wyswietlic wizytowke promocji allegro. Albo - krok po kroku wg "regulaminu". Dla mnie zadzialal pierwszy sposob, nie bylo regulaminu sieci. Ale - jak pisalem - w silowni sie nie udalo. Albo po prostu nie potrafie - nie korzystam z internetu w telefonie poza aero2 (a i to tylko sporadycznie).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

10 zł dla Ciebie
za zakupy na Allegro z kartą VISA
Do odebrania tylko do 28 września!

Jak zdobyć kupon?

1. Zrób dowolny zakup
w aplikacji Allegro
2. Zapłać ze te zakupy
kartą VISA
3. Odbierz kupon 10 zł
na kolejne zakupy
w aplikacji

Promocja dla wybranych użytkowników serwisu allegro !
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2015, o 15:52 przez noj89, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ