Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Małe zainteresowanie, skoro nawet na głównej jeszcze tego nie ma, Game Making Bundle dostało bonusy:
- PlayCanvas + 3D Asset Pack + TANX
- Pro Motion 6.5
- Humble Bundle Modern DLC Pack
- Whisper Of A Rose
- PlayCanvas + 3D Asset Pack + TANX
- Pro Motion 6.5
- Humble Bundle Modern DLC Pack
- Whisper Of A Rose
Czy pod ARMA 2 z poprzedniego humbla działają dodatki z tego bundla? Ktoś się może orientuje w niuansach dwóch wersji ARMA 2?
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
próg za 13$ wypasiony, jakbym nie miał tych gier to nawet bym się nie zastanawiał nad zakupem. Lords of Xulima bardzo dobry rpg (trudny), Warmachine tactics całkiem ok taktyczna strategia z elementami rpg.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Próg za 1$ o w mordę. Fallen Enchantress Legendary Heroes WOW
z modami to gra na miesiące.
Temat poświęcony FE LH: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... ss#p209751
z modami to gra na miesiące.
Temat poświęcony FE LH: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... ss#p209751
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ja własnie nie kupowałem VH 2 wcześniej ponieważ byłem pewny że trafi w niedługim czasie do bundla tak jak pierwsza części, jedyna wada że tylko podstawka a nie wydanie kompletne. Chyba że dlc nie są za dobre?
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
A mnie ten bundel wprawił w zmieszanie. Z jednej strony dużo gier cenionych, które w żaden sposób mnie nie interesują, z drugiej gry, które mnie interesowały, wcześniej je kupiłem, ale srogo się zawiodłem. Do tej drugiej grupy zaliczają się Outland i Mercenary Kings. Pierwsza zapowiadała się na fajną Metroidvanię, ale jest "tylko" całkiem niezłą platformówką, drugą wziąłem za klon Metal Sluga na PC, a okazała się jakimś grindfestem z craftowaniem pukawek i kiepskim level designem.
W drugim progu z kolei są gry, które w ogóle do mnie nie trafiają. Nie lubię tytułów 4X, nie lubię symulatorów chodzenia, ani klikania na rzeczy i zbierania śmieci... Czy jest sens robić Zbundlowanych w takiej sytuacji?
W drugim progu z kolei są gry, które w ogóle do mnie nie trafiają. Nie lubię tytułów 4X, nie lubię symulatorów chodzenia, ani klikania na rzeczy i zbierania śmieci... Czy jest sens robić Zbundlowanych w takiej sytuacji?
Wow, naprawdę dobry bundle. Mam tylko Outlanda, który jest zresztą fajną grą a pozostałe 5 pozycji było na wishliście, więc się nawet chwilę nie wahałem nad zakupem.
Sam jestem zaskoczony. Gierki trafiły się super i cena niska. Ciekawi mnie bardzo The Stanley Parable, przypomina mi Antichamber który mi bardzo podpasował ale był strasznie krótki bo co to 6h.
Aktualnie sciąga się The Incredible Adventures of Van Helsing II. Wie ktoś może czemu to aż 22gb zajmuje? Nie wygląda to na jakoś specjalnie rozbudowane.
Aktualnie sciąga się The Incredible Adventures of Van Helsing II. Wie ktoś może czemu to aż 22gb zajmuje? Nie wygląda to na jakoś specjalnie rozbudowane.