SteelSeries Free Mobile Wireless Controller za 29 PLN

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

szpak18 pisze: kod do wykorzystania
Spoiler:pokaż
Dzięki
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Nie ja pierwszy, nie ja ostatni - jeśli ktoś ma zbędny kod, chętnie przyjmę :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Twój kod promocyjny: 2KF27QK7M4D4

Kupilem tego pada 2tygodnie wcześniej - był szybki deal na pada + powerbank + etuido tabletu :p widocznie zalegają im na magazynach (przez tą zaporową cene) Testowalem w Dead Trigger 2, i Modern Combat 2 - działa nawet spoko. Przydała by się apka która dało by się zbindować przesunięcie palcem po ekranie do przycisków kierunkowych by dało się grać w endless runnery :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

g47onik pisze: Twój kod promocyjny: 2KF27QK7M4D4

Kupilem tego pada 2tygodnie wcześniej - był szybki deal na pada + powerbank + etuido tabletu :p widocznie zalegają im na magazynach (przez tą zaporową cene) Testowalem w Dead Trigger 2, i Modern Combat 2 - działa nawet spoko. Przydała by się apka która dało by się zbindować przesunięcie palcem po ekranie do przycisków kierunkowych by dało się grać w endless runnery :P
Wziełem, dzięki.
Warto było kampić.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wziąłem dostawę do paczkomatów. Mail potwierdzający zamówienie przyszedł i miał przyjść zaraz po tym, drugi mail z danymi do przelewu. Czekam już 19h i ani widu, ani słychu drugiego maila. Jak wam przychodziły te maile?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Do zrobienia przelewu nie jest potrzebny drugi mail, wszystkie dane sa w pro formie dostepnej zaraz po zamowieniu a potem w 'moje konto'
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Ja mam problem z tym padem, sprawdzałem na androidzie 4.2.2 w Dead Trigger 1 i 2 i nie można zbindować przycisków, wciskam i nic, jedynie tylko jeden przycisk potrafi zaskoczyć, nawet wykryć zbytnio nie chce tego pada.
Kompatybilność z grami jak czytałem po necie ma słabą i same nie ciekawe gierki.
Najgorsze że próbując coś zrobić w tych grach, włącza mi jakieś opcje w androidzie... jakby działał w tle a nie w uruchomionej aplikacji, może dlatego nie można ustawić przycisków w DT..
Na razie nie jestem zadowolony, IOS to mogę zapomnieć, tam nic nie działa.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dzięki keiran za odpowiedź. I jeszcze takie małe pytanko. W tytule przelewu wtedy wpisać numer zamówienia?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: Ja mam problem z tym padem, sprawdzałem na androidzie 4.2.2 w Dead Trigger 1 i 2 i nie można zbindować przycisków, wciskam i nic, jedynie tylko jeden przycisk potrafi zaskoczyć, nawet wykryć zbytnio nie chce tego pada.
Kompatybilność z grami jak czytałem po necie ma słabą i same nie ciekawe gierki.
Najgorsze że próbując coś zrobić w tych grach, włącza mi jakieś opcje w androidzie... jakby działał w tle a nie w uruchomionej aplikacji, może dlatego nie można ustawić przycisków w DT..
Na razie nie jestem zadowolony, IOS to mogę zapomnieć, tam nic nie działa.
Obsługiwane systemy operacyjne:
Android 4.3 lub nowszy
iOS 7 lub nowszy
OS X 10.9 lub nowszy
Windows 7 lub nowszy
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

No to mi poleży, IOS mam najnowszy, 8.4 teraz jest.
Android to kiedyś wymienię komórkę to się pobawię lub przyjdzie czas na roota:P. Zależało mi na IOS.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Auditore pisze: Dzięki keiran za odpowiedź. I jeszcze takie małe pytanko. W tytule przelewu wtedy wpisać numer zamówienia?
Ja wpisalem numer proformy, przelew wczoraj o 15, dzisiaj rano wyslali.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Numer proformy i numer zamówienia jest taki sam :) I dzięki wielkie za tak wyczerpującą odpowiedź :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: No to mi poleży, IOS mam najnowszy, 8.4 teraz jest.
Android to kiedyś wymienię komórkę to się pobawię lub przyjdzie czas na roota:P. Zależało mi na IOS.
Też nie udało mi się go ruszyć na iOS (8.4) iPhone 5s.. Niby jest podłączony ale nic nie działa :(
Jeżeli ktoś rozwiąże ten problem - dajcie znać.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

A ktoś sprawdzał tego pada pod PC?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Przydał by mi się taki pad bo nie chce mi się cały czas parować pada od PS4 a cena 199 to jakiś żart :)
Tak więc jak by ktoś oddał kod to chętnie bym kupił za te 29zł :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

qwertysad pisze:
RedEvil pisze: No to mi poleży, IOS mam najnowszy, 8.4 teraz jest.
Też nie udało mi się go ruszyć na iOS (8.4) iPhone 5s.. Niby jest podłączony ale nic nie działa :(
Jeżeli ktoś rozwiąże ten problem - dajcie znać.
Parowaliście zgodnie z instrukcją?

-------------------------------------------------------------------
How can I use my SteelSeries Free Mobile Controller on my IOS device?

o If this is your first time turning on your Free, hold down “A+B” buttons for 3 seconds to switch to “Arcade Mode” which will simultaneously turn on the controller. You’ll know the controller is on because the white light will start flashing. Please note that the controller will remember the last mode you were in, so you don’t need to repeat this process every time. Going forward, you can simply turn the controller on by holding down the “A” button for 3 seconds. If you’ve used your Free on an Android™ device, PC or Mac® previously, you will need to switch to “Arcade Mode” by holding down “A+B” buttons for 3 seconds while the controller is off; this will switch your controller to “Arcade Mode” and simultaneously turn on the device. If your Free is properly paired and connected, the white light will be in a “double blink” pattern.

o Enable Bluetooth® on your iPhone®/iPad®/iPod® touch by going to the Settings menu, navigate to the General tab, turn on Bluetooth® and look for the “Zeemote: SteelSeries Free” in the device’s list. Select the controller and your Free should pair effortlessly. If a code prompt is displayed, enter the code based on the graphic on the last page of this Quick Start Guide.

o Open up a compatible game, navigate to the in-game controller settings menu and select the Gamepad/Controller option (Exact name varies from game to game). If the game supports remapping, feel free to do so from the in-game controller settings menu. If you don’t know if the game is iCade controller compatible, go to www.steelseries.com/free/ios to find a list of compatible games and much more.
bojesiewody
Awatar użytkownika
bojesiewody

FotelSkrzypi pisze: A ktoś sprawdzał tego pada pod PC?
Śmiga na Win8.1...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Na win 7 też.
Awatar użytkownika
Łowca

A ja mam problem na Win 8.1. Nie mogę skonfigurować.
W ustawieniach Bluetooth pisze że sterownik niedostępny.
Jak naciskam klawisze to np w przeglądarce wykasują jakieś literki.
Co trzeba zainstalować i jak sprawdzić czy poprawnie działa?
bojesiewody
Awatar użytkownika
bojesiewody

airhip pisze: A ja mam problem na Win 8.1. Nie mogę skonfigurować.
W ustawieniach Bluetooth pisze że sterownik niedostępny.
Jak naciskam klawisze to np w przeglądarce wykasują jakieś literki.
Co trzeba zainstalować i jak sprawdzić czy poprawnie działa?
Spróbuj zainstalować ichniejsze oprogramowanie do konfiguracji. Też miałem problem z brakiem widoczności kontrolera w grach bez aplikacji.
http://downloads.steelseriescdn.com/dri ... 2014.1.exe

Ogólnie instalowanie kontrolera na 8.1 to droga przez mękę. Za każdym razem musiałem usuwać urządzenie z listy Bluetooth i parować je ponownie...
ODPOWIEDZ