Dziękiszpak18 pisze: kod do wykorzystaniaSpoiler:pokaż
SteelSeries Free Mobile Wireless Controller za 29 PLN
Nie ja pierwszy, nie ja ostatni - jeśli ktoś ma zbędny kod, chętnie przyjmę 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Twój kod promocyjny: 2KF27QK7M4D4
Kupilem tego pada 2tygodnie wcześniej - był szybki deal na pada + powerbank + etuido tabletu :p widocznie zalegają im na magazynach (przez tą zaporową cene) Testowalem w Dead Trigger 2, i Modern Combat 2 - działa nawet spoko. Przydała by się apka która dało by się zbindować przesunięcie palcem po ekranie do przycisków kierunkowych by dało się grać w endless runnery
Kupilem tego pada 2tygodnie wcześniej - był szybki deal na pada + powerbank + etuido tabletu :p widocznie zalegają im na magazynach (przez tą zaporową cene) Testowalem w Dead Trigger 2, i Modern Combat 2 - działa nawet spoko. Przydała by się apka która dało by się zbindować przesunięcie palcem po ekranie do przycisków kierunkowych by dało się grać w endless runnery

- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Wziełem, dzięki.g47onik pisze: Twój kod promocyjny: 2KF27QK7M4D4
Warto było kampić.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Wziąłem dostawę do paczkomatów. Mail potwierdzający zamówienie przyszedł i miał przyjść zaraz po tym, drugi mail z danymi do przelewu. Czekam już 19h i ani widu, ani słychu drugiego maila. Jak wam przychodziły te maile?
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Ja mam problem z tym padem, sprawdzałem na androidzie 4.2.2 w Dead Trigger 1 i 2 i nie można zbindować przycisków, wciskam i nic, jedynie tylko jeden przycisk potrafi zaskoczyć, nawet wykryć zbytnio nie chce tego pada.
Kompatybilność z grami jak czytałem po necie ma słabą i same nie ciekawe gierki.
Najgorsze że próbując coś zrobić w tych grach, włącza mi jakieś opcje w androidzie... jakby działał w tle a nie w uruchomionej aplikacji, może dlatego nie można ustawić przycisków w DT..
Na razie nie jestem zadowolony, IOS to mogę zapomnieć, tam nic nie działa.
Kompatybilność z grami jak czytałem po necie ma słabą i same nie ciekawe gierki.
Najgorsze że próbując coś zrobić w tych grach, włącza mi jakieś opcje w androidzie... jakby działał w tle a nie w uruchomionej aplikacji, może dlatego nie można ustawić przycisków w DT..
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
RedEvil pisze: Ja mam problem z tym padem, sprawdzałem na androidzie 4.2.2 w Dead Trigger 1 i 2 i nie można zbindować przycisków, wciskam i nic, jedynie tylko jeden przycisk potrafi zaskoczyć, nawet wykryć zbytnio nie chce tego pada.
Obsługiwane systemy operacyjne:
Android 4.3 lub nowszy
iOS 7 lub nowszy
OS X 10.9 lub nowszy
Windows 7 lub nowszy
Też nie udało mi się go ruszyć na iOS (8.4) iPhone 5s.. Niby jest podłączony ale nic nie działa

Jeżeli ktoś rozwiąże ten problem - dajcie znać.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Parowaliście zgodnie z instrukcją?
-------------------------------------------------------------------
How can I use my SteelSeries Free Mobile Controller on my IOS device?
o If this is your first time turning on your Free, hold down “A+B” buttons for 3 seconds to switch to “Arcade Mode” which will simultaneously turn on the controller. You’ll know the controller is on because the white light will start flashing. Please note that the controller will remember the last mode you were in, so you don’t need to repeat this process every time. Going forward, you can simply turn the controller on by holding down the “A” button for 3 seconds. If you’ve used your Free on an Android™ device, PC or Mac® previously, you will need to switch to “Arcade Mode” by holding down “A+B” buttons for 3 seconds while the controller is off; this will switch your controller to “Arcade Mode” and simultaneously turn on the device. If your Free is properly paired and connected, the white light will be in a “double blink” pattern.
o Enable Bluetooth® on your iPhone®/iPad®/iPod® touch by going to the Settings menu, navigate to the General tab, turn on Bluetooth® and look for the “Zeemote: SteelSeries Free” in the device’s list. Select the controller and your Free should pair effortlessly. If a code prompt is displayed, enter the code based on the graphic on the last page of this Quick Start Guide.
o Open up a compatible game, navigate to the in-game controller settings menu and select the Gamepad/Controller option (Exact name varies from game to game). If the game supports remapping, feel free to do so from the in-game controller settings menu. If you don’t know if the game is iCade controller compatible, go to www.steelseries.com/free/ios to find a list of compatible games and much more.
A ja mam problem na Win 8.1. Nie mogę skonfigurować.
W ustawieniach Bluetooth pisze że sterownik niedostępny.
Jak naciskam klawisze to np w przeglądarce wykasują jakieś literki.
Co trzeba zainstalować i jak sprawdzić czy poprawnie działa?
W ustawieniach Bluetooth pisze że sterownik niedostępny.
Jak naciskam klawisze to np w przeglądarce wykasują jakieś literki.
Co trzeba zainstalować i jak sprawdzić czy poprawnie działa?
Spróbuj zainstalować ichniejsze oprogramowanie do konfiguracji. Też miałem problem z brakiem widoczności kontrolera w grach bez aplikacji.
http://downloads.steelseriescdn.com/dri ... 2014.1.exe
Ogólnie instalowanie kontrolera na 8.1 to droga przez mękę. Za każdym razem musiałem usuwać urządzenie z listy Bluetooth i parować je ponownie...