Pochwal się nowym zakupem
Jak naprawdę chcesz przetestować pada, polecam Super Meat Boy, Dark Soulsy i Devil May Cry. Prawda, że w każdą z nich da się grać klawiaturą, ale tak samo można jeść rosół widelcem.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Ja bym tutaj dodał wszystkie możliwe platformówki, bijatyki, slashery i akcje TPP. W szczególności Tomb Raider 2013, Darksidersy i seria Batman Arkham. Z platformówek cala seria lego, rayman, giana sisters i tym podobne. Co prawda jak się przyzwyczaisz to i w fpsy będzie Ci wygodnie grać na padzie, ale na PC mija się to z celem. Na konsoli granie w fpsy jest przyjemne, ale tylko dlatego, że każdy musi używać pada.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ostatnia promocja na x-kom Roccat Kone Pure Black Edition 5000 DPI

Dodatkowo dla urozmaicenia zajęć zaopatrzyłem się w dwóch trenerów osobistych, którzy za jakiś czas będą dbać o moją kondycję ;D

Dodatkowo dla urozmaicenia zajęć zaopatrzyłem się w dwóch trenerów osobistych, którzy za jakiś czas będą dbać o moją kondycję ;D

- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Udało mi się załapać na Ori and the Blind Forest ostatnio 
Ponadto jeszcze trzy tygodnie temu otrzymałam śliczną kiciunię (100 zł zapłaciłam, za przechowanie kotka przez pewien czas aż zdobyłam transporter)
http://40.media.tumblr.com/38a3c5c0c729 ... 1_1280.jpg
Kupiłam jej fantastyczną wędkę i drapak! Jest zachwycona!

Ponadto jeszcze trzy tygodnie temu otrzymałam śliczną kiciunię (100 zł zapłaciłam, za przechowanie kotka przez pewien czas aż zdobyłam transporter)

- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Fajny stworekFaultyGear pisze: Udało mi się załapać na Ori and the Blind Forest ostatnio
Ponadto jeszcze trzy tygodnie temu otrzymałam śliczną kiciunię (100 zł zapłaciłam, za przechowanie kotka przez pewien czas aż zdobyłam transporter)http://40.media.tumblr.com/38a3c5c0c729 ... 1_1280.jpg

Ładna kotka, tylko na co ta obroża ?
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
A zrobiłem sobie wczoraj przy okazji wyjazdu mały wypad do Empiku :
Grey Goo i Lords of Xulima - klucz BoxOff Store ( klucz Steam po rejestracji w sklepie )
Endless Legend - klucz Steam
Łącznie 66,30
Grey Goo i Lords of Xulima - klucz BoxOff Store ( klucz Steam po rejestracji w sklepie )
Endless Legend - klucz Steam
Łącznie 66,30

O tanio te Endless Legend chyba wezme.