Czyli inne tytuły można zakupić bez większych problemów?
Dawno już u nich nic nie kupowałem a interesuje mnie właśnie DMC4 SE ^^
Nie chce śmieci w temacie ale albo ostro trollujesz albo nie masz pojecia o czym mowisz.kolo pisze: Jesteś w błędzie kolego, mam zweryfikowane konto PP na południową amerykę. Wiem co mogę kupić a co nie. Nie można kupić części gier SEGI np Shogun 2 collection, Fall of smaurai collection a np już medieval 2 total war collection, empire total war collection, napoleon total war collection można kupić bez problemu.
Yurine pisze: Grzebiąc po necie znalazłem fajna stronkę która pozwala stwierdzić czy gra ma region lock na aktywacje
http://vps179849.ovh.net/#purchType
Może komuś się przyda
Bo można normalnie kupować. Tylko zależy które gry.
No, wreszcie ktoś kumaty i ogarnia temat!redber pisze:Bo można normalnie kupować. Tylko zależy które gry.
Obecnie sytuacja wygląda tak:
1) Gry dostępne normalnie do kupienia na całym świecie
2) Gry do kupienia tylko przez holę. Bez niej niewidoczne w sklepie (status "niedostępne")
3) Gry, które mimo uwidocznienia ich w sklepie po użyciu holi dodają się do koszyka i można rozpocząć płatność przez PP, ale niestety przy autoryzacji wyskoczy komunikat, że środek płatniczy musi być zweryfikowany w kraju zakupu czyli w Brazylii skoro przez holę udajemy, że z niej kupujemy. Czytaj: tych gier żadną sztuczką i metodą nie kupimy, np. wszystkie tytuły od 2K
Kurczę, już nie mogłem wytrzymać tych pytań. Specjalnie dla was kupiłem na Nuuvem i sprawdziłem