Oficjalny Turniej Łowcy Gier - CS:GO Edycja Druga - dyskusja
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Dla mnie, jako widza, różnica zgrania zespołów na początku turnieju a w finale była mocno odczuwalna. Jak nie mogłem oglądać to słuchałem komentarza Tristana. Ogólnie fajnie to wyszło. Teraz następne mecze 

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Nie wiem jaki masz problem QQmor - są dwa tsy przygotowane i dwa serwery cs:go. Dostałem informację wczoraj, że dzisiejszy mecz przekładacie bez informacji na kiedy - co jest niedopuszczalne. Mecz tak jak widać rozpoczął się o 20:30. Twój rozpocznie się później na wasze własne życzenie. Następnym razem proszę wcześniej podawać termin przeniesienia, a nie na ostatnią chwilę. Jako kapitan masz to w wątku steamowym zatwierdzać z odpowiednią godziną i datą. Ma się to odbywać między godziną 18, a 23, więc czy to jest 20, czy 19 to akurat nie jest żaden problem. Komentarz nie na miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Killjoy spisał się fenomenalnie jako organizator. Turniej był świetny. Dziękuje za grę mojemu teamowi (Voice of Fear) i pozostałym drużynom występujących w turnieju. Szczególnie dla Slayers04 za półfinał, który może nie obył się bez problemów, ale był świetny i pokazał, że chyba pod względem emocji nie ustępowaliśmy wyższym rangom 

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Finał turnieju zaawansowanych już dziś o 20:30 - wszystkich chętnych zapraszamy serdecznie na streama pod adresem twitch.tv/lowcygier
Team Four vs Team-m8s
Dajcie znać komu kibicujecie
Team Four vs Team-m8s
Dajcie znać komu kibicujecie

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Podziękowania dla organizatorów odwalili kawał dobrej roboty
Podziękowania dla przeciwników za grę fair play (mam nadzieje
) i przede wszystkim podziękowania dla moich teammatów za zarąbistą atmosferę i wspaniałą grę, mam nadzieje że w kolejnej edycji jeśli taka będzię trafię na równie pozytywnych ludzi w teamie. I na koniec gratuluję zwycięzcom, ten dust2 będzie mi się teraz śnił po nocach