Oraz Do Alter World od WGN
NID8I-DA6VD-ND30J Kto Pierwszy Ten Lepszy
A Podziękowanie Jak Ktoś Chcę Napisać To Mój Profil Steam
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Mi tak samo, Dzięki!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Nadmiarowy Spoiler Alert. Podobno ważny do 22.06, ale przed chwilą sprawdzałem i wyskakiwał komunikat o duplikacie a nie o przeterminowaniu, więc powinien być jeszcze ok.
Redemption Code: AFV9M-MEAL8-D2YZF
Redemption Code: AFV9M-MEAL8-D2YZF
To ja też coś mam dla was - Dead Bits... ale uwaga, uwaga! W postaci gifta na Steam!
Zwycięzca będzie mógł zrobić z nim co chce (np. wymienić się z kimś na karty)
Jestem fanem serii Bioshock więc pierwsza osoba, która wklei dowolny artwork Elizabeth z Songbirdem otrzyma nagrodę
Zapraszam do zabawy
Jestem fanem serii Bioshock więc pierwsza osoba, która wklei dowolny artwork Elizabeth z Songbirdem otrzyma nagrodę

Zapraszam do zabawy

BBB pisze: To ja też coś mam dla was - Dead Bits... ale uwaga, uwaga! W postaci gifta na Steam!
Zapraszam do zabawy

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Działa dziękiharutsuki pisze:Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.

- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 62 razy
- Kontakt:
Saints Row IV - Thank You Pack
Kod: Zaznacz cały
GVZM9-5DL63-R0GQ5
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
100.000 Steam Keys to win for Fearless Fantasy from Indiegala and PC Gamer!
http://woobox.com/mrvsyz
http://woobox.com/mrvsyz
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
QuestRun
Kod: Zaznacz cały
@ZQIF-V0MVG-@FD5B
@=A