W sumie to by nawet mogło pozytywnie wpłynąć na ceny tych kart.nigihayami pisze: https://www.reddit.com/r/Steam/comments ... ped_at_12/
Nie wiem tylko czy to prawda. Ja dzisiaj i wczoraj też nie dostałem żadnej. Za to na alcie przed chwilą wypadły mi 3.
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ja mam w sumie 10 kart zdobytych ale wliczając w to 2 za odznaki i póki co kolejne nie chcą mi wypaść dzisiaj. Ale coś tam zmieniono bo wcześniej ładowało na 97 elementów natomiast dziś na 109 elementów.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Powinny być itemy za craft odznak do gier Valve, 1 karta na dzień za głosowanie i karty wyprzedażowe byłyby w okolicach 1 e + zwykłe karty schodziłyby po normalnych cenach (10 centów +). Sami udziwniają i na tym tracą...
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Widocznie nie tracą skoro sytuacja już powtarza się któryś raz z kolei. Oni swoje i tak zarobią bo osoby, które kupują teraz karty za rzeczywiste pieniądze i tak je kupią by zwiększyć sobie poziom. Po prostu pozbawili innych możliwości zwiększania środków w portfelu steama
.

- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Tymi, którzy polują na jeleni

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Tylko, że nawet jak ktoś się pomyli i wystawi kartę wartą 1€ (dajmy na to) za 0,03 to i tak wędruje ona do tego, który ma najwyższą ofertę a nie tego, który chce kupić za 0,03. Dlatego też tego nie rozumiem.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Kilka tyg temu ustawiłam zlecenia kupna na karty do kompletu na 0,03€ za sztukę(jak karty normalnie kosztowały 0,06 - 0,07€ i było kilkaset zleceń kupna za wyższą cenę niż moja (0,04 - 0,05€). Od poniedziałku udało mi się wykupić wszystkie brakujące karty po te 0,03€.
Więc czasem wystarczy zaczekać na osoby, które owczym pędem wystawiają karty, bo ich cena spada.
Więc ja nie widzę w tym działaniu nic dziwnego. Po prostu uznają, że za taką cenę są w stanie kupić tą kartę. Ale im nie zależy, więc się nic nie stanie jak cena nie spadnie do tak niskiego poziomu.
Więc czasem wystarczy zaczekać na osoby, które owczym pędem wystawiają karty, bo ich cena spada.
Więc ja nie widzę w tym działaniu nic dziwnego. Po prostu uznają, że za taką cenę są w stanie kupić tą kartę. Ale im nie zależy, więc się nic nie stanie jak cena nie spadnie do tak niskiego poziomu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Takie niskie oferty mogą być pokłosiem niskiej ceny karty w danym momencie.
Niektóre karty spadły do 3 centów. Niektóre pozostają na tym poziomie, a niektóre odbiły.
Chociaż jak na daną kartę jest 1000 zamówień po 4 centy i 5000 na 3 centy, to wygląda to idiotycznie.
Może ludzie mają jakieś boty co do każdej karty dają 3 centową ofertę, aby wyłapać co się da i sprzedać drożej.
Niektóre karty spadły do 3 centów. Niektóre pozostają na tym poziomie, a niektóre odbiły.
Chociaż jak na daną kartę jest 1000 zamówień po 4 centy i 5000 na 3 centy, to wygląda to idiotycznie.
Może ludzie mają jakieś boty co do każdej karty dają 3 centową ofertę, aby wyłapać co się da i sprzedać drożej.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Jak cebulkowe tła (:E) sprzedawały się po 0,6€ za sztukę stworzyłam zlecenie kupna za 0,05€ chyba. I tło sobie spokojnie kupiłam po kilku tygodniach. Więc nie, to nie jest dziwne.
Po prostu ludzie wystawili kilka razy "po kosztach", żeby opchnąć jak najszybciej i zarobić na tym, znikły wyższe ode mnie oferty kupna i doczekałam się swojej kolejki.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Wypadło mi 12 kart czyli że już więcej nie dostanę. Ogólnie to słabo, lepsze były karty za głosowanie w wyborze społeczności. I gry w wyborze społeczności były lepsze bo miało się na to jakiś wpływ.