Przepłaciłeś, ja za swojego bezprzewodowego dałem 110zł. Półtora roku temu.
Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
A już mi nadzieję zrobiłeś z tym Broken Age, bo myślałem, że masz może jakieś "nieoficjalne" infoNie, nie doprecyzowałem. Chodziło mi o PL do 4 epizodu Gry o Tron. Ale jakby zrobili PL do Broken Age to się nie obrażę

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Sam czekam na jakieś info (mniej lub bardziej oficjalne). Mam nadzieję jednak że się doczekam spolszczenia do tej gryNoir pisze:A już mi nadzieję zrobiłeś z tym Broken Age, bo myślałem, że masz może jakieś "nieoficjalne" infoNie, nie doprecyzowałem. Chodziło mi o PL do 4 epizodu Gry o Tron. Ale jakby zrobili PL do Broken Age to się nie obrażęJa się kiedyś pytałem cdp.pl czy planują to wydać u nas po polsku, to odpisali, że na razie decyzji nie ma.

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 377 razy
- Kontakt:
Za kasę ze sprzedaży kart zakupiłem Transistor i było to najlepszy zakup w tym roku, bo gra jest genialna
Reszta promocji jak dla MNIE nieciekawa :/ Czekam obecnie tylko na obniżkę -75% na Metal Gear Solid V Ground Zero 

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
@Hemiq
Obejrzałem sobie pliki od Broken Age. Dziwię się, ze jeszcze żadna grupa nie wpadla na ta grę.
A co do gota, to bdip zrobil juz spolsczenie do 4 epizodu. Są wolę gpp, ale spolszczenie gryzie się z wersja gog i epem 4 i w pewnym momencie gra znowu byla po ang. Z wersja od bdip nie ma tego problemu. Tylko te reklamy ich strony - w menu, w ekranie wczytywania, w creditsach po rozpoczęciu gry, a nwet... W logo...
Obejrzałem sobie pliki od Broken Age. Dziwię się, ze jeszcze żadna grupa nie wpadla na ta grę.
A co do gota, to bdip zrobil juz spolsczenie do 4 epizodu. Są wolę gpp, ale spolszczenie gryzie się z wersja gog i epem 4 i w pewnym momencie gra znowu byla po ang. Z wersja od bdip nie ma tego problemu. Tylko te reklamy ich strony - w menu, w ekranie wczytywania, w creditsach po rozpoczęciu gry, a nwet... W logo...
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Dlatego czekam na PL od GPPserafek5 pisze: @Hemiq

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
To i ja się pochwalę moimi ostatnimi zakupami.

Jeżeli chodzi o procesor to tak naprawdę kupiłem Phenoma II 965, jedna Fifa 12 okazała się być uszkodzona więc po okazyjnej cenie zakupiłem drugi egzemplarz. Na zdjęciu tego nie ma, ale kupiłem też sobie dodatkowy RAM dla Wiedźmina.
I jeszcze na Steam:

Na czarno biało gry które zakupiłem tylko dla kart

Jeżeli chodzi o procesor to tak naprawdę kupiłem Phenoma II 965, jedna Fifa 12 okazała się być uszkodzona więc po okazyjnej cenie zakupiłem drugi egzemplarz. Na zdjęciu tego nie ma, ale kupiłem też sobie dodatkowy RAM dla Wiedźmina.
I jeszcze na Steam:

Na czarno biało gry które zakupiłem tylko dla kart

Ostatnio zmieniony 16 cze 2015, o 17:17 przez WilL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Ja dwa lata temu kupiłem za 139zł na morele.net i widzę, że cena się nie zmieniła od tego czasu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Z racji tego, że na SSS nic ciekawe raczej nie ma a to, co kupić chciałem jest drożej niż zwykle to pocieszyłem się ofertą giermaszu cdp.pl i tak:
- Deponia Saga za 9,99 zł - nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w przygodówki, ale przy tej grze bawię się świetnie
- Red Faction Collection za 19,99 zł - ciągle odkładany zakup na steamie w oczekiwaniu na ofertę za 5 euro, więc wziąłem pudło na promocji i lepiej na tym wyszedłem

Zdjęcie jak widać robione kalarepą, ale jest.
- Deponia Saga za 9,99 zł - nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w przygodówki, ale przy tej grze bawię się świetnie
- Red Faction Collection za 19,99 zł - ciągle odkładany zakup na steamie w oczekiwaniu na ofertę za 5 euro, więc wziąłem pudło na promocji i lepiej na tym wyszedłem

Zdjęcie jak widać robione kalarepą, ale jest.