A w czym Volvo miało problem we wspólnym nabijaniu lvli?
Co do kart, wczoraj po resecie tez mi nic nie poleciało, dopiero dzisiaj rano po zmianie gry ze znajomym oraz za 10 lvl. Za nową grę wydropić nie mogę ;(
Karty Steam - wątek ogólny
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Od dziś nie opłaca się robić odznak z kart kupionych od dnia dzisiejszego na rynku (jeśli mamy zamiar wyjść na zero lub niewielki plus- kupując brakująca kartę do odznaki i sprzedając potworną kartę).
Otrzymane za odznakę karty będzie można sprzedać, jak już stracą ważność (czyli ich nie sprzedamy).
Otrzymane za odznakę karty będzie można sprzedać, jak już stracą ważność (czyli ich nie sprzedamy).
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Odznaki opłaca się wyrabiać tylko przed wyprzedażą lub w 1 dzień (o ile nie ma eventu, gdzie za wyrobienie dostaje się dodatkowo jakieś przedmioty oprócz kart wyprzedaży). Później tracą na wartości i nawet 2 - 3 dnia wyrabianie nie ma sensu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
pozostanie tylko wymiana na gemsy .....andrzej009 pisze: Od dziś nie opłaca się robić odznak z kart kupionych od dnia dzisiejszego na rynku (jeśli mamy zamiar wyjść na zero lub niewielki plus- kupując brakująca kartę do odznaki i sprzedając potworną kartę).
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Na obecną chwilę wpadają mi karty za dołączenie do nowej gry LUB gry znajomego oraz za 10 poziom - czyli 2 karty na konto. Trzecia w ogóle nie wpada, czy może zmienili dla niej zadanie do dropu?
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Mi też tak wypadały (2 nadzień po 18 - za nową grę + bossa / dodanie do gry znajomego + bossa), ale po zalogowaniu na konto rano kolejnego dnia i dołączeniu do gry znajomego / nowej grze (zależy co zrobiłam dzień wcześniej) dostawałam dodatkową kartę. Dzisiaj takie coś nie miało miejsca.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ja tam dołączałem, biłem bossy, zakładałem nowe gry i tylko w 1 dniu dostałem od razu przy starcie 1 bądź 2 karty. Tak to zawsze dostawałem karty na następny dzień koło 7:00 ale nijak do 3 nigdy nie dobiłem. Najbardziej frustrujący event jaki do tej pory wymyślili. Będzie im ciężko go pobić przy kolejnej wyprzedaży.MSKOTOR pisze: Mi też tak wypadały (2 nadzień po 18 - za nową grę + bossa / dodanie do gry znajomego + bossa), ale po zalogowaniu na konto rano kolejnego dnia i dołączeniu do gry znajomego / nowej grze (zależy co zrobiłam dzień wcześniej) dostawałam dodatkową kartę. Dzisiaj takie coś nie miało miejsca.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Według tego:
Co się u mnie sprawdza bo dostaje 1 albo 2 (tylko raz dostałem dwie) dziennie.
oraz kwestii debatowanej na SG najważniejsze słowo to maksymalnie czyli możemy dostać 1,2 lub 3 karty dziennie.Jeśli twój Poziom Steam jest większy lub równy 5, otrzymasz kartę kolekcjonerską Letniej Wyprzedaży co jakiś czas podczas gry - maksymalnie 3 karty na 24 godziny.
Co się u mnie sprawdza bo dostaje 1 albo 2 (tylko raz dostałem dwie) dziennie.